Autor Subiect: Oferta la Suzuki: Sx4 si Vitara, revizii gratuite timp de 3 ani  (Citit de 5841 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline MrZ

Ce ne mai asteapta? se intreba retoric Ticus, care a postat informatia pe Softpedia.
Informatia nu este inca verificata intrucat, la ora asta dealerii nu mai lucreaza..

Daca oferta este valabila, propun sa militam pentru a beneficia de ea si cei care avem probleme nerezolvate inca, gen caseta de directie!
Suzuki SX4 1.6l 4X4 GS 107CP

Offline hugbear

Re: Oferta la Suzuki: Sx4 si Vitara, revizii gratuite timp de 3 ani
« Răspuns #1 : 22.Sep.2008, 09:19:31 p.m. »
Subscriu! Unde semnez?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline shmocs

« Răspuns #2 : 22.Sep.2008, 09:39:15 p.m. »
info e verificata in principiu.. nu poti pune informatia pe site.. fara sa ai acoperire: suzuki-romania.ro
Suzuki SX4 1.6 GS 4WD Argintiu.

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 22.Sep.2008, 10:01:19 p.m. »
dar la care dealeri va fii revizia gratuita.... si pentru cei care au luat sx4 innainte de luna septembrie cum e revizia cu bani sau...

Offline LeonardSZK

« Răspuns #4 : 22.Sep.2008, 10:07:31 p.m. »
Intr-adevar, informatia apare pe site-ul Redtor. Probabil, avand preturi identice, fiecare dealer vrea sa-si atraga clientii cu ceva: Sara ofera cauciucuri de iarna, Redtor ofera revizii gratuite, B&S da cu flit... (scuze pentru cei ce asteapta masini de la ei)
Ofertele sunt pentru cei care cumpara in perioada ofertei, of course! Clientilor vechi le-ai luat banii, ce treaba mai ai cu ei...
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 22.Sep.2008, 10:16:54 p.m. »
La naiba...adica am pierdut oferta? Off..;)
Eu sper sa mearga e bine si fara probleme....ca n-o sa plang dupa oferta!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline MrZ

« Răspuns #6 : 22.Sep.2008, 10:21:51 p.m. »
O compensatie pentru lipsa de folosinta in conditii normale(zdranganele la caseta de directie), tot trebuie sa obtinem. Iata una care sa nu-i doara asa rau nici pe ei: reviziile gratis, la fel ca la masinile nou achizitionate
Suzuki SX4 1.6l 4X4 GS 107CP

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #7 : 22.Sep.2008, 10:30:32 p.m. »
Off... deci numai ptr cei noi care cumpara acum  :(

Offline herrgrila

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #8 : 26.Sep.2008, 11:32:03 a.m. »
Astazi am sunat la Redtor, deoarece sunt pe lista lor de asteptare pt masina si i-am intrebat si despre oferta referitoare la revizii gratuite.
Se pare ca oferta este valabila numai la reviziile efectuate la Oradea.... si cum eu sunt la circa 550 de km distanta......

daniel

• Vizitator
« Răspuns #9 : 03.Oct.2008, 08:06:01 p.m. »
Astazi am sunat la Redtor, deoarece sunt pe lista lor de asteptare pt masina si i-am intrebat si despre oferta referitoare la revizii gratuite.
Se pare ca oferta este valabila numai la reviziile efectuate la Oradea.... si cum eu sunt la circa 550 de km distanta......
La un pret al reviziei de pana in ~500 ron , faci repede un calcul la cat combustibil te costa plimbarea,timpul pierdut. Cel mai important totusi e profesionalismul celor din service daca sunt ok merita, desi in mod normal toti ar trebui sa fie ok :P