0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Pai tot un ScanGauge vroiam si eu sa-mi pun, dar am un prieten care se ocupa de diagnosticari pe masini si mi-a zis ca nu e ok sa ramana ceva conectat pe OBD-II prea multa vreme. Motivul nu mi l-a putut explica insa clar, asa ca s-ar putea sa fie doar "drobul de sare".Pe aici zic toti ca n-ar fi nici o problema, cu exceptia interfetelor mai ieftine care se alimenteaza direct din portul OBD si nu fac shutdown, lasandu-te fara baterie intr-o saptamana-doua.Teoretic, pentru antigel ai acul de apa iar pentru probleme de incarcare se aprinde becul de incarcare (bateria rosie), deci ai fi acoperit. Desigur, asta nu inseamna ca n-as vrea si eu unul conectat permanent pentru monitorizarea stilului de condus
Daca e prezent doar la Jimnyurile post 2005 (4x4 vacuumatic), n-o fi cumva canistra de vacuum pentru cuplarea 4x4 ?
Zgomotul asta este de la amorsarea ABS-ului, are loc de la o anumita viteza in sus. Probati in felul urmator: plecati incet cu viteza I, dar nu accelerati, mergeti cat mai incet, cand veti accelera si depasi o anumita viteza, se va auzi zgomotul.