Cateva poze proaspete cu masinuta.
Dupa drumul de 1400 de km cateva impresii:
-consum Germania 8,7 la viteze de 130-150 km/h
-consum Austria si Ungaria 8,1 la viteze de pana la 130 km/h
-consum Romania inca nu l-am facut dar apreciez ca in jur de 7 pana acum
-masina este rigida( fata de RAV 4) dar ma obisnuiesc eu cu ea
-sta destul de bine pe drum si este confortabila
Am cumparat-o de langa Augsburg mai precis de la Konisbrunn. Am ajuns cu avionul pe la 16:00 in Stuttgart, acolo ne-a asteptata o ruda si am mers direct sa vedem masina la 200 de km unde era rezervata pana pe la 19:00. Masina arata foarte bine, am facut testul de drum cu ea, fara trepidatii in volan de la 60-80-90(am citit pe forum de unele probleme). A urmat pretul. Handlerul a cerut 9590 pe ea. Eu am oferit 9200. El mi-a oferit un set de cauciucuri de iarna aproape noi cu tot cu jante de tabla la pretul final de 9400 euro. Numerele nu le-am putut face ca era deja tarziu si m-am inteles cu el sa-mi dea numerele lui de la parcul auto(numere de germania rosii) cu care am mers pana langa Stuttgart la ruda mea urmand sa i le trimitem a doua zi prin posta. A doua zi am facut numerele la Ludwisburg( acolo poti sa faci numerele unde vrei nu ii neaparat de unde cumperi masina).
Acum cateva intrebari ca eu nu am cartea tehnica a masinii(nu mi-a dat-o ca nu a avut-o; cartea service o am):
-la cati km se schimba uleiul in diferentiale( fata,spate si central) si cutia de viteze?
-pentru cei care stiu ce reprezinta/ce poate face chestia aia ca un ceas electronic din penultima poza de langa schimbator in afara de ora, temperatura interioara si exterioara? Urmeaza sa o bag pe un canal sa vad cum sta cu rugina ca am vazut ca are cateva puncte pe la imbinari pe dedesupt. Ultima toba este un pic ruginita.
-aparatori de noroi vreau sa-mi pun. In afara de reprezentanta Suzuki mai pot gasi undeva si cam la ce pret?
Pentru alte intrebari va stau la dispozitie.
Va salut Nicu S.