0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salut,Alte minusuri pe care le-am gasit la Jimny, dupa 7-8 luni de la achizitia de nou:- se spune ca rugineste destul de repede - chiar asa e, chiar surprinzator de repede; m-am uitat deunazi pe dedesubt si m-am speriat - tot ce nu e vopsit e ruginit, chiar si ce e vopsit incepe sa rugineasca; ruginesc chiar si rotile de tabla vopsite; am gasit un punct de rugina chiar si pe haion - un punct din ala umflat, semn ca vine rugina din interior.- face groaznic condens in interior - un motiv ar fi proasta etanseizare; asta iarna, cand se punea zapada pe masina, gaseam apa multa pe interiorul parbrizului, de m-am uitat sa vad daca nu curge pe undeva de sus. cam asa era si pe celelate geamuri, plus un feeling general de umezeala.- legat de condens, sistemul de ventilatie, partea pentru parbriz, e de toata jena - daca pe celelalte directii scoate un debit bun, spre parbriz parca ar fi infundat - nu se face treaba decat cu servetele si aer conditionat.- plasticele din bord au inceput sa faca zgomot la trecerea peste denivelari.Sper ca dupa iesirile din vara asta sa revin si cu plusuri.