Autor Subiect: Sfaturi cumparare Jimny  (Citit de 148917 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Sfaturi cumparare Jimny
« Răspuns #250 : 18.Aug.2018, 10:41:30 p.m. »
Corect, dar tot suzuki sunt ...
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #251 : 21.Sep.2018, 12:50:07 a.m. »
Specialiştii Euro NCAP au constat că, la Jimny, în cazul unui impact frontal, airbag-ul şoferului nu s-a umflat cu destulă presiune şi, drept urmare, cel care conduce are toate şansele să lovească volanul cu capul.
m.adevarul.ro/news/eveniment/foto-video--suzuki-jimny-rezultate-dezarmante-testul-accident-1_5ba3a3cbdf52022f75a7068e/index.html

• SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline Andrei Barut

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Bucuresti
« Răspuns #253 : 14.Iul.2022, 11:07:10 a.m. »
Va salut,
In ultimul timp, ma tot gandesc sa-mi cumpar un Jimny sh dupa 2011, ma intereseaza sa fie euro5 si as vrea sa-l folosesc ca masina de oras, deoarece este mic si cred ca se descurca de minune prin Bucuresti si ocazional, de ce nu sa mai ies si in  extra urban. In viitor ma gandesc sa cumpar si o rulota nu foarte mare  si ma intreb daca se descurca cat de cat ok sa tracteze asa ceva ?
  • --

Offline Fujitsu

« Răspuns #254 : 16.Iul.2022, 12:17:09 a.m. »
Se pare ca se poate tracta o rulota cu Jimny - pana la 1300 kg.
O alta idee e sa transformi Jimny in autorulota - nu va fi prea mult spațiu dar trebuie văzut …
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline spartaans

• Newbie
  • *
    • Sibiu
« Răspuns #255 : 12.Mar.2023, 04:00:41 p.m. »
Salutare tuturor.

As dori sa achiziționez un Jimny. Din ce am citit, e clar ca la motorizare rămâne benzina, având în vedere că vreau să fie din JP.

Sunt nedumerit de un aspect, bănuiesc ca e mai bine sa fie modelul cu maneta de low/high decât la buton, nu?

Si inca ceva: dacă știți pe cineva care are de vânzare, va rog sa imi dați  PM. Nu vreau cabrio, diesel.

Mulțumesc.

• Opel

Offline ulise

« Răspuns #256 : 13.Mar.2023, 12:12:35 p.m. »
Salut.
Maneta e 'sfântă'.
Cele cu butoane sunt mai noi.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline Piciu

• Newbie
  • *
    • Transilvania
« Răspuns #257 : 15.Iun.2023, 11:37:33 a.m. »
Saultare, momentan ma folosesc de un Renault Clio 4 0.9tce 95 de cai putere, dar as dori sa-mi cumpăr drept "prima masina" un Suzuki Jimny 1.3 benzina, in jurul pretului de 9.000-10.000 de euro. Ma puteti ajuta va rog cu câteva sfaturi despre întreținere, piese problematice, este sau nu problematic reductorul electric de pe modelele de dupa 2008, etc.?
  • Renault clio 4

Offline ionicaj

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Bucuresti
« Răspuns #258 : 17.Sep.2023, 09:59:48 p.m. »
salut
Caut sa achizitionez un Jimny 2006-2010, buget 5-6000 eur, insa inainte as vrea sa am un contact cu masina prin intermediul unuia dintre membrii.
Am citit diverse pareri pe forum si as vrea sa iau contact cu masina din perspectiva unui detinator si nu a unui vanzator  :) :)
Eu sunt din Bucuresti si daca e cineva dispus sa ne vedem si sa imi arate cam despre cum e experienta unui detinator de Jimny, i-as fi recunoscator.

Multumesc!
  • Golf 8 ; Jimny 1.3 2005

Offline enicky

« Răspuns #259 : 18.Sep.2023, 08:24:14 p.m. »
  Incearca sa-l contactezi pe colegul @Cristi (XTI), poate iti ofera ceva informatii.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip