Autor Subiect: Sfaturi cumparare Jimny  (Citit de 148903 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Sfaturi cumparare Jimny
« Răspuns #20 : 23.Dec.2009, 03:21:29 p.m. »
Aloo domnu, :baston: suntem pe un forum Suzuki, asta-i anti-reclama >:) :P
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #21 : 23.Dec.2009, 04:44:41 p.m. »
asa ca cine a zis ca-mi trebuie un sx4 a nimerit-o ( mai bine faceam un poll ;)).
Puteam sa pariez ca dupa un drivetest vei alege SX4. Ai facut o alegere super! :clap:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutz

« Răspuns #22 : 23.Dec.2009, 05:59:43 p.m. »
M-am autocenzurat si m-am mutat cu reclama pe P.M.

P.S. Scuze fata de utilizatorii care nu simteau nevoia sa citeasca reclame pe acest topic.
« Ultima Modificare: 24.Dec.2009, 08:59:50 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline >pexic<

« Răspuns #23 : 23.Dec.2009, 06:11:16 p.m. »
da Leutz mergea mai bine un PM dar acum lasa, insa data viitoareeeee... - sa nu se mai repete ! :)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline INTRUSU

« Răspuns #24 : 24.Dec.2009, 03:43:18 a.m. »
am 50 ani

am un intruder..... ;)

... om serios  :good: :good: :good:

PS - poate cind ajung la virsta asta o sa ma fac si eu serios  >:D<

varsta este in primul rand in cap.

Offline unde

« Răspuns #25 : 24.Dec.2009, 09:53:53 a.m. »
@INTRUSU: vezi ca exista si Vitara si Grand Vitara. Incearca-le si pe astea.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline VAXXi

« Răspuns #26 : 03.Mai.2010, 10:51:12 p.m. »
Buna seara colegi forumisti, bine v-am gasit.

Desprafuiesc topicul asta pentru ca am una (si foarte probabil mai multe viitoare intrebari) despre Jimny.

Ideea e ca in urma pataniei masinii mele, m-am decis sa trec la clasa "cocotata". Aici imi surade foarte tare Jimny, din motivele urmatoare:

- mecanica simpla si solida, care-mi place (simplu = fiabil, reteta de constructie veche si incercata)
- minimalism (n-am nevoie decat de 2 scaune si loc pentru 2 genti de voiaj deocamdata, la ce bun sa car un portbagaj imens dupa mine)
- drumuri proaste (cu nevoie de acces din cand in cand pe drumuri desfundate si pline de noroi, care vor vedea probabil asfalt cand se va inventa teleportarea in restul lumii)
- viteza nu prea mai servesc ca in tinerete, din motive de siguranta (varianta inteleapta) si saturat de panditul radarelor (varianta realistica)
- potential mare de modificare (recunosc ca-mi place ideea transformarii in "tractoras" a obiectului)
- motorul de doar 1.3, ieftin la taxe si impozite (nu ca mai mare un pic ar fi stricat)
- e mic (deci bun de urban)

Acu', cu motorasu' de ascutitoare sa zicem ca ma impac; cu lipsa gadgeturilor iarasi, nu-i problema; cu comportamentul pe sosea mai slab decat la un sedan, logic... da' ce ma roade cel mai tare este urmatoru' aspect: cat de incapator este in interior ? Intreb asta zicand si ca fotomodelul de mine are cam 1,85 m x 95 kg plus cracii cam lungi. Nu de alta, dar ma uit in pozele atasate si am impresia ca daca scot mana pe geam sa fumez, o sa para ca tin portiera sub brat ca pe mapa de acte :)

Momentan nu sunt in tara, dar ma-ntorc in vreo 2 saptamani si voi urma sfatul prietenului Leutzu de a veni la o intalnire Suzuki Club pentru a proba pe viu, daca e dispus cineva sa-si dea Zooku' la un mic drive test.

In rest, na: orice sfat, orice impresie generala de la posesori e binevenita referitor la uzul de zi cu zi al masinutei. Multumesc!

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #27 : 04.Mai.2010, 09:49:43 a.m. »
Bine ai venit.La tine problema este pe lungime.Cel mai simplu este sa faci repede o vizita la un dealer din Bucale sau Ploiesti si sa te arunci in ea.Colegul @Pexic poate ajunge miercuri la intalnire,da-i un PM.Eu zic ca pentru 2 maxim 3 persoane este o masina indeajuns de buna si usor de condus.
Go Terios!!!:)

Offline unde

« Răspuns #28 : 04.Mai.2010, 10:26:06 a.m. »
@VAXXi: incapi fara probleme. In Jimny-ul meu a intrat cineva care trece putin de suta si a fost ok.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #29 : 04.Mai.2010, 10:49:39 a.m. »
Iar tatal meu are peste 120 kg si conduce la fel de linistit.Nu are inaltimea ta...
Go Terios!!!:)