0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Cel din 2003, evident ca nu are jenti de aluminiu (cum zicea), nici 6 airbaguri (ci 2 cum e normal)
Nu stiu cat de corect e, dar pe un forum australian am gasit ca:Another thing to consider in australia:-Jimny conforms to Euro 4 emmisions after June 30th, 2008.Jimny conforms to Euro 3 emmisions before July 1st 2008.
" - Jimny nu are ESP" E tare ciudat. Inteleg ca cele vechi nu au
, dar azi omul de la Service, la care am fost sa intreb de oferta din RO, printre altele imi explica cum pot verifica faptul ca merge 4x4 dpdv bord, de la butoane (era un anunt cu model nou). Si acolo zicea, printre altele, ca ~'in momentul in care activati 4WD-LOW, se dezactiveaza ABS-ul si ESP-ul, si asta arata in bord'. Acel ESP a fost zis acolo... asta inseamna, ca totusi, de la un an incoace exista ESP?
Legat de airbag-uri, daca chiar nu exista decat 2, pana in data de azi, inclusiv in afara (Germania de ex), cum se explica ca exista ~45 de anunturi cu Front and Side and More pe mobile.de, si in total vro ~115 cu Front and Side airbags? Chiar dau cu zarul cand scriu oamenii anunturile, sau e tendentios ?
" - Jimny nu are ESP" E tare ciudat. Inteleg ca cele vechi nu au, dar azi omul de la Service, la care am fost sa intreb de oferta din RO, printre altele imi explica cum pot verifica faptul ca merge 4x4 dpdv bord, de la butoane (era un anunt cu model nou). Si acolo zicea, printre altele, ca ~'in momentul in care activati 4WD-LOW, se dezactiveaza ABS-ul si ESP-ul, si asta arata in bord'. Acel ESP a fost zis acolo... asta inseamna, ca totusi, de la un an incoace exista ESP?Legat de airbag-uri, daca chiar nu exista decat 2, pana in data de azi, inclusiv in afara (Germania de ex), cum se explica ca exista ~45 de anunturi cu Front and Side and More pe mobile.de, si in total vro ~115 cu Front and Side airbags? Chiar dau cu zarul cand scriu oamenii anunturile, sau e tendentios ?mersi,SUN