Autor Subiect: Sfaturi cumparare Jimny  (Citit de 148905 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Sfaturi cumparare Jimny
« Răspuns #10 : 22.Dec.2009, 03:34:26 p.m. »
E ce zici de asta @INTRUSULE? Vrei sa intri in familia Suzuki?  ;-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline INTRUSU

« Răspuns #11 : 23.Dec.2009, 01:47:04 a.m. »
maine merg sa fac un drivetest dimineata.
daca se incurca lucrurile de mine tot nu scapati ca o sa apar la auchan/iris - daca de ala din titan e vorba - ca stau peste drum.
zicea cineva mai sus ca probabil mie mi s-ar potrivi mai bine un sx4; dat fiind ca pierd masiv vanzand opelul si ca sx4 este aproape la acelasi gabarit lungime-latime cu caravanu` meu......nu prea ma tenteaza.
incerc sa pun o poza in care e o comparatie facuta de mine azi pe blueprints intre caravan/sx4/jimny...sa vedem daca ma descurc:

P.S. -  :-j sunt deja demult in familia suzuki; am un intruder..... ;)
« Ultima Modificare: 23.Dec.2009, 01:49:28 a.m. de INTRUSU »

Offline unde

« Răspuns #12 : 23.Dec.2009, 10:59:02 a.m. »
 Incearca sa pui poza pe imageshack. Eu nu vad nimic pe postimage.
 Jimny e o masina de teren, SX4 e un cross-over (imbina elemente din mai multe clase), iar caravan e un turism de familie.
 La Jimny portbagajul e foarte mic, daca pleci in concediu cu 2 persoane in masina, practic o sa trebuiasca sa rabati scaunele din spate. Multi care au Jimny o au ca pe o a doua masina.
 Din cauza ca e o masina de teren, nu se preteaza la mersul pe autostrada. Poate sa mearga cu viteze mari, dar odata ce ai sarit de 80 la ora, incepe sa sara si consumul, iar 120 la ora masina incepe sa iti dea senzatia de viteza.
 In oras se descurca foarte bine, inclusiv parcatul, dar din cauza cutiei de viteze foarte scurta, "mesteci" mult in schimbator.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #13 : 23.Dec.2009, 11:01:33 a.m. »
...tatal meu,care conduce Jimny ,are 1,75 si ~ 125 kg.Merge relaxat cu el fara probleme,asa ca...
Go Terios!!!:)

Offline INTRUSU

« Răspuns #14 : 23.Dec.2009, 01:27:08 p.m. »
noutati:

am facut drive test cu Jimny; 3 persoane in masina.
foarte manevrabila, spatiu cam stramt iar concluzia mea este - sper sa nu ofensez pe cineva ca nici gand de asa ceva - ca masina asta este pentru 2 persoane; scaunele din spate ar trebui scoase.......deci masina e foarte misto ca a doua masina sau pentru maxim 2 persoane.

am facut drive test cu SX4; m-a zapacit !
foarte misto ! - diferenta de tehnologie si de generatii dintre caravanul meu si sx4 este foarte mare....
este exact ce-mi trebuie si exact asta o sa-mi iau......ce inseamna un drivetest.....

asa ca cine a zis ca-mi trebuie un sx4 a nimerit-o ( mai bine faceam un poll ;)).
sper sa ne vedem diseara in auchan. :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #15 : 23.Dec.2009, 01:36:04 p.m. »
am facut drive test cu SX4; ....................este exact ce-mi trebuie si exact asta o sa-mi iau......ce inseamna un drivetest.....

asa ca cine a zis ca-mi trebuie un sx4 a nimerit-o

Eu am zis-o :D >:) Ma bucur ca ti-a placut SX-ul :) La mine a fost dragoste la prima vedere cu masinuta asta! O iubesc si acum ca in prima zi si nu exista alta masina pe care sa o vreau in locul ei :x

sper sa ne vedem diseara in auchan. :)

Din pacate eu nu vin diseara la Auchan, mai am de cumparat cateva chestii pentru Craciun. Deh... daca m-am lasat in ultimul moment :">
Bafta cu masinuta, sa o iei cat mai repede! :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline adrian_r5

« Răspuns #16 : 23.Dec.2009, 02:16:56 p.m. »
am 50 ani

am un intruder..... ;)

... om serios  :good: :good: :good:

PS - poate cind ajung la virsta asta o sa ma fac si eu serios  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline unde

« Răspuns #17 : 23.Dec.2009, 02:20:03 p.m. »
am facut drive test cu Jimny; 3 persoane in masina.
foarte manevrabila, spatiu cam stramt iar concluzia mea este - sper sa nu ofensez pe cineva ca nici gand de asa ceva - ca masina asta este pentru 2 persoane; scaunele din spate ar trebui scoase.......deci masina e foarte misto ca a doua masina sau pentru maxim 2 persoane.

Asta am zis si eu. Eu am luat-o ca masina de excursii. Este excelenta pentru asa ceva.
 Bafta la SX4 si studiaza sectiunea dedicata, in special aia cu probleme tehnice ;)
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #18 : 23.Dec.2009, 02:30:51 p.m. »
Şi eu zic la fel - maşină de excursii pe munte sau prin locuri mai greu accesibile, ce oferă "altceva". Nu e de făcut o vacanţă pe autostrăzile Europei occidentale, nici măcar pe cele din Croaţia.  ;)
După cum zicea @pexic pe undeva, el a scos scaunele din spate, operaţie care durează max. 10 minute.

Spor la studiat SX4 - mai ales că vreau şi eu să ştiu mai multe, pentru că de când l-am plimbat pe tata cu Jimny a devenit şi el interesat de un 4x4, gândindu-se fie la SX4, fie la... Duster.  :D Dar asta e altă poveste, ce nu-şi are locul aici.
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #19 : 23.Dec.2009, 03:18:26 p.m. »
Si ce te faci@Intrusu daca o sa-ti placa Terios-ul??? :D :D :D :D
Go Terios!!!:)