Autor Subiect: Ce browser folositi?  (Citit de 30868 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Ce browser folositi?
« Răspuns #20 : 30.Dec.2008, 12:23:08 a.m. »
Felicitari si "welcome to the club"!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline coq

« Răspuns #21 : 30.Dec.2008, 12:59:11 a.m. »
Da si eu tot cu vulpea am votat si-a castigat binemeritat locul, desii cam de vreo doi ani de cand am ajuns la concluzia ca...  totusi nu este rau sa ai un xp pro cu licenta (pana atunci eram inversunat sa-i dau bani laui Bill  :D), am descoperit ca IE nou... cu toate update-urile  facute si cu sp 3 nu mai este chiar ce a fost, se misca si el omeneste cu un comp bine "intretinut".
Oricum acum tot cu Firefox merg nu schimb, dar macar... vorba lui kifla... macar nu-l mai sterg (caci asta faceam si eu inainte cand imi mai puneam sistemul din cand in cand, urmatorul pas scoteam IE, outlook, freecell, etc.)

LE Explorerul este mai sensibil la sistem, daca nu este "fresh copy" sau bine intretinut crapa intr-adevar sau are momente cand intepeneste
« Ultima Modificare: 30.Dec.2008, 01:18:54 a.m. de coq »
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline Sony

« Răspuns #22 : 30.Dec.2008, 01:14:14 a.m. »
Io am si IE nou cu SP3, dar tot slab este.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline coq

« Răspuns #23 : 30.Dec.2008, 01:24:57 a.m. »
Io am si IE nou cu SP3, dar tot slab este.
XP oem si cu toate update-urile facute?

P.S. Oricum sustin ca Firefox este mai stabil si mai rapid un pic, dar ziceam ca nu mai este chiar asa diferenta mare intre ele

Offline Sony

« Răspuns #24 : 30.Dec.2008, 01:27:25 a.m. »
Cu update-uri.

Offline hugbear

« Răspuns #25 : 30.Dec.2008, 01:49:37 a.m. »
... Firefox este mai stabil si mai rapid un pic, dar ziceam ca nu mai este chiar asa diferenta mare intre ele

Adevarul e ca n-am mai pus mausu' pe IE de multisor, asa ca nu stiu exact cum a evoluat, dar un Firefox (sau SeaMonkey daca vrei o soltie completa) bine pus la punct cu anumite add-on-uri iti salveaza multi neuroni de la autodistrugere (de ex. FEBE+CLEO si multe altele). Ca sa nu mai vorbim de pret...  ;)

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Sony

« Răspuns #26 : 30.Dec.2008, 02:17:00 a.m. »
de ex. FEBE+CLEO si multe altele
Ce-s alea?  :dknw:

Offline coq

« Răspuns #27 : 30.Dec.2008, 01:31:03 p.m. »
Febe si Cleo sunt add-on-uri pentru firefox cu care poti face multe chestii (nu le-am incercat), dar stiu ca-ti poti face backup la tot (bookmarks, themes, plugins, cookies, etc). Il poti seta sa faca backup automat... poti combina mai multe plugin-uri intr-unul singur pentru o mai buna organizare... hugbear cred ca te poate lamurii mai bine, in mare cam la astea folosesc.

Offline Sony

« Răspuns #28 : 30.Dec.2008, 04:34:10 p.m. »
Multumesc de informatii!

Offline hugbear

« Răspuns #29 : 31.Dec.2008, 03:57:25 p.m. »
Febe si Cleo sunt add-on-uri pentru firefox cu care ......... iti poti face backup la tot .....

... adica la reinstalarea sistemului dupa (inevitabilele si inexorabilele) crash-uri ale sistemului (e adevarat, foarte rare de cand cu XP-ul...), instalezi Firefox, i bagi pe gat FEBE si-i zici de unde sa-si ia ultimul backup. In 3 minute.... PUF! ai totul ca la-nceput. CLEO e un ajutor pentru FEBE care grupeaza back-up-urile intr-un singur .xpi care se instaleaza chiar far FEBE sau CLEO (desteapta chestie...). Mai multe add-on-uri gasesti aici, dar ai grija ca prima data cand am dat de ele am instalat vreo 50  :D si mergea vulpea de parca avea picioarele taiate... Vezi ca multe sunt perfect inutile!

P.S. Ai grija sa-ti instalezi NoScript si sa-l configurezi corespunzator si-apoi ADIO POP-UP-uri si alte mizerii...

P.P.S. Pentru detalii poti folosi PM, desi fiind topic dedicat cred ca nu sunt off-topic discutiile despre configurarile diverselor browsere.