Autor Subiect: Ce browser folositi?  (Citit de 30872 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Ce browser folositi?
« Răspuns #10 : 14.Oct.2008, 11:18:53 p.m. »
FIREFOX!!! Am avut pana acu' fo' 1 an firefox si m-a multumit, de atunci am trecut putin pe seamonkey pentru pachetul integrat dar m-a dezamagit. De curand am revenit la Firefox3 (cu extensii) si a fost ca o gura de oxigen!!!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Mako

« Răspuns #11 : 15.Oct.2008, 12:00:33 p.m. »
Sa nu radeti dar exista un browser excelent numit... Flock  :">... :good: serios este f bun,resurse putine,incarca instant, il folosesc cam 95% de vreo 1an si mai folosesc Avant. Pe locul 3 la mine IE :dknw: ,normal si asta doar pt ca anumite site-uri il cer obligatoriu altfel il scoateam de tot :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #12 : 15.Oct.2008, 12:41:53 p.m. »
E cam "periculos" (intre ghilimele mai mult sau mai putin) sa folosesti un browser asa unknown pentru ca majoritatea (sau ma rog, unele) site-uri sunt optimizate pentru browsere mai cunoscute gen IE, Opera, Mozila si risti sa nu il vezi cum trebuie. Da e ok daca ti-a mers pana acum fara probleme  :-j
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Mako

« Răspuns #13 : 15.Oct.2008, 02:26:03 p.m. »
Stiu, dar nu e cazul pt ca asta am urmarit de cand le-am descoperit...sa incarce paginile corect si sa vizualizeze normal.Este f bun, eu lucrez si in dom. IT deci chiar imi dau seama ce e bun sau ce nu  :) Opera sau Firefox am incercat dar nu m-au atras deloc...

Offline Sony

« Răspuns #14 : 16.Oct.2008, 10:29:43 a.m. »
Io-s mai demodat. Folosesc IE si cand imi amintesc mai bag un nchrome.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline Leutz

« Răspuns #15 : 16.Oct.2008, 07:10:05 p.m. »
Eu is si mai demodat. Folosesc IE si nimic altceva.
Doar asa, cand n-am ce face mai pun cate-un linux si ma dau 2-3 sapt cu miliardele de browser-e din dotare. Dar ma plictisesc repede  >:)
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #16 : 16.Oct.2008, 07:56:05 p.m. »
Da de ce e demodat sa folosesti IE? Eu il folosesc si nu ma pot plange.  >:)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline hugbear

« Răspuns #17 : 09.Nov.2008, 09:08:48 p.m. »
Motivatia mea initiala mi s-a parut cam lipsita de substanta, asa ca am revenit cu lamuriri suplimentare :D :

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline kifla

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 42
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #18 : 10.Nov.2008, 11:23:46 p.m. »
Primul lucru pe care il fac dupa o instalare de windoze este sa dezinstalez IE ! La inceputuri ( cand a aparut www-ul , ca eu am mai prin si era de glorie a ftp-ului ) foloseam NETSCAPE2 ..parca asta era . Pe urma am prins o versiune de OPERA , care avea o viteza "ametitoare" de 1.2k , iar Netscape nu putea sa incarce pagina nici dupa 2 minute ! Deci a fost schimbat  :P . Dupa aparitia win95 cu IE , am incecat marea cu sarea si .... nu mi-a placut : e incet , ocupa resurse multe ( atunci aveam 16M ram ) si atunci , ca si acum nu mi-a placut designul !
Dupa aparitia Mozilla in diferite distributii de linux , am inceput sa ma obisnuiesc cu el si de la versiunea 3 chiar incepe sa-mi placa ! Deci am votat Mozilla , chiar daca mai cochetez si cu Opera  :angel:
Swift 1.3 GS

Offline Sony

« Răspuns #19 : 30.Dec.2008, 12:20:03 a.m. »
Io-s mai demodat. Folosesc IE si cand imi amintesc mai bag un nchrome.
Am trecut la Mozilla si mi se pare super!
Ma distreaza Muppetsii! :)