Autor Subiect: Miros de ... 4x4? (ambreiaj)  (Citit de 6744 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
Re: Miros de ... 4x4? (ambreiaj)
« Răspuns #10 : 16.Dec.2009, 10:27:53 p.m. »
Eu am deschis capota, am mirosit am studiat... nimic care sa sara in ochi... Trebuia?

Offline Laurentiu

« Răspuns #11 : 16.Dec.2009, 10:35:51 p.m. »
Trebuia?
Pai, e cam prima actiune cind se intimpla ceva la masina. Ma gindeam la un lichid (antigel, lichid de frina, ulei) care ar fi cazut pe galeria de evacuare.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #12 : 17.Dec.2009, 02:11:42 p.m. »
eu inca nu am simtit nici un miros .. va anunt daca se intampla si la mine.

Anu trecut am mers prin zapada destul de mare .. si nu s-a intamplat nimic.

PS: poate era un sobolan in zapada si l-ati prajit :)))
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline LeonardSZK

« Răspuns #13 : 17.Dec.2009, 07:26:09 p.m. »
Este  de la ambreiaj, dar nu cel dintre motor si C.V., este de la vascocuplajul ce cupleaza puntea spate. Degeaba deschideti capota, vascocuplajul se afla cam sub locurile din spate. In principiu nu este problema atat timp cat nu se insista aiurea in situatia ce a provocat ... varza murata.  :P
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #14 : 17.Dec.2009, 09:12:27 p.m. »
La atata varza murata chiar mergea si o friptura (vezi sobolanul parlit:)))Deci asa. Adeca tot insistand se forteaza vascocuplul care se simte obligat sa-si faca datoria pana isi da duhul :angel:

Offline liviu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
« Răspuns #15 : 19.Dec.2009, 12:15:54 a.m. »
eu am patit-o iar azi. de deschis capota - am facut-o la prima experienta. nu mirosea nimic ciudat la motor

una peste alta, sunt bucuros de 4wd - m-a ajutat zilele astea enorm. sper doar sa nu fie o problema mirosul ala, sa fie normal
Swift 1.3 GLX 4x4

razak

• Vizitator
« Răspuns #16 : 19.Dec.2009, 12:26:03 a.m. »
acelasi miros il avem si noi la Swift-ul normal, este ambreiajul hidraulic de vina :) de noua face asa insa numai iarna am patit la patinarea ambreiajului, mereu cand va vine mirosul ala sunteti cu ambreiajul semi-patinat :)

singurul lucru ... se uzeaza ambreiajul, un soi de mini burn out doar ca nu scoti si fum din placute :D

Offline liviu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
« Răspuns #17 : 20.Dec.2009, 06:53:44 p.m. »
ce sa mai zic... stiu de problema cu ambreiajul de pe alte forumuri. si eu care eram fericit ca scapasem...
Swift 1.3 GLX 4x4

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #18 : 20.Dec.2009, 07:02:21 p.m. »
Dar in ce hal poate sa miroasa ambreiajul! Chiar ca a varza! Am patit-o si eu ieri noapte.

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #19 : 21.Dec.2009, 07:22:29 a.m. »
Un sfat. Nu fortati. De doua zile, pe aceeasi rampa, ce-i drept am curatat zapada aia mare si pufoasa, urc fara probleme.  Tin masina la 1000 de ture, cat sa nu moara motorul, si totul e k,nu mai miroase a varza si ajung acasa.Uneori, mai patineaza rotile din fata dar cand se intampla dureaza o fractiune de secunda apoi prinde aripi.