Autor Subiect: Starea vremii  (Citit de 233467 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline coby

Re: Starea vremii
« Răspuns #510 : 28.Ian.2014, 08:01:55 p.m. »
Oops... Cred ca am fost inteles gresit...
Nu am facut nici o modificare la scaun; l-am reglat pentru a avea pozitia optima si dpdv condus, si dpdv pozitie a corpului.

Aha , ma gandeam eu acuma ce naiba ai putut face ...  :-)) ;  masina asta e a nevestei si eu o conduc ocazional inca nu m am adaptat la ea ( am 1,86 cm ) si ceea ce ma enerveaza cel mai tare la pozitia la volan e ca nu se regleaza volanul in adancime sa pot sta mai relaxat = parca stau pe "tron " , dar are avantajul ca privesc "de sus" ...

Ca sa nu deviem de la topic : mie inca imi place sa lopatez zapada din fata casei , mai dau si de la vecinii de 80 de ani care n au putere ..
« Ultima Modificare: 28.Ian.2014, 08:04:35 p.m. de coby »
auto si moto

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #511 : 28.Ian.2014, 09:42:50 p.m. »
Eu am 1,83 deci nu e mare diferenta intre noi dar nu pot sa ma plang de scaunele de pe SX4. Nu am experienta unor drumuri lungi la volanul unor masini de genul E-Klasse dar cu SX4 am facut de multe ori chiar si peste 1.000 km intr-o singura zi si nu am avut probleme din cauza scaunelor.    Adevarul e ca masina o conduc doar eu, asa ca nu trebuie de fiecare data sa-mi reglez scaunul.  :)

Offline Sorinux

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4x4 Navi (2012)
« Răspuns #512 : 29.Ian.2014, 01:50:33 p.m. »
Eu am 1,83 deci nu e mare diferenta intre noi dar nu pot sa ma plang de scaunele de pe SX4. Nu am experienta unor drumuri lungi la volanul unor masini de genul E-Klasse dar cu SX4 am facut de multe ori chiar si peste 1.000 km intr-o singura zi si nu am avut probleme din cauza scaunelor.    Adevarul e ca masina o conduc doar eu, asa ca nu trebuie de fiecare data sa-mi reglez scaunul.  :)

La drum lung, peste 100-120 de km, mai trebuie să schimb poziția scaunului sau să stau eu puțin altfel  ;). Dar cel mai sigur cobor 10 min. Eu am 1,9. Poate SX4 a fost făcută pt din ăștia mai mici.

@coby: mare dreptate ai cu reglajul pe adâncime. Eu chiar m-am băgat pe sub coloana de direcție să văd dacă sînt ceva prinderi cu șuruburi, din care mai poți câștiga măcar 1-2 cm.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #513 : 29.Ian.2014, 01:58:47 p.m. »
O analiza literara de sezon la care trebuie adaugata si pozitia 6: Disperatul, adica acela care-si castiga painea cu masina lui.

http://www.promotor.ro/masini-noi/opinii/5-tipuri-de-soferi-care-apar-in-nametii-urbani-11978973

P.S. Si eu am 1,87 cm, iar pozitia soferului la SX4 imi convine perfect. Chiar tin scaunul la 90 grade, nu-mi place sa stau tolanit cand conduc.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #514 : 29.Ian.2014, 02:09:07 p.m. »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline suzukica

« Răspuns #515 : 29.Ian.2014, 07:37:42 p.m. »
Din aceasta cauza pana si masina de deszapezire s-a-npotmolit!

Offline coby

« Răspuns #516 : 30.Ian.2014, 01:43:20 a.m. »
.......
adevarul e ca toti stiu sa dea din gura si sa acuze dar.. nu vezi pe nimeni sa aiba initiativa si sa se apuce de deszapezire , de aceea eu zic mereu : unii isi merita soarta cu varf si indesat - fara sa fiu rau - au stat bine merci pana in ceasul al 12-lea cu bucile la soba si apoi mizand pe televiziune ( care numai asta cauta - zarzanie si circ ) , acuza in stanga si in dreapta pe toti si pe toate ; asta nu inseamna ca autoritatile is scutite de vina dar toate astea sunt un cerc vicios interminabil ; personal mi se pare o aberatie sa duci pita si apa la niste netrebnici care nu si au asigurat resursele tot anu' stiind ca le vine randu' !!! S au invatat prost " prostimea " : " las' ca are grija altu de mine , adica toata vara stau la birt si amu striga ca s inzepeziti , sa ma scuzati dar si au facut o cu mana lor ...
auto si moto

Offline Laurentiu

« Răspuns #517 : 30.Ian.2014, 09:00:11 a.m. »
asta nu inseamna ca autoritatile is scutite de vina dar toate astea sunt un cerc vicios interminabil ;
Si poate n-ar fi daca de-a lungul soselelor, in locul pomilor taiati si valorificati ani de-a rindul s-ar planta boscheti si lasati sa creasca in inaltime cam 1.5-2 m. Asa s-ar putea realiza niste parazapezi naturale ce nu s-ar mai fura; ar tine zapada pe cimp si soselele fara suluri de zapada. IN acelasi timp n-ar mai constitui nici un obstacol in calea vreunui accident rutier. Deh, traim in Romania si poate asa ceva nu aduce bunastarea la bugetul propriu.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #518 : 30.Ian.2014, 11:20:46 a.m. »
Un alt avantaj al boschetilor ar fi acela ca fetele cu minijupa care fac cu mana pe marginea drumurilor ar avea unde sa-si duca clientii... ;-)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #519 : 30.Ian.2014, 02:05:50 p.m. »
fetele cu minijupa ... ar avea unde sa-si duca clientii... ;-)
Fiecare vede utilitatea din propriile-i puncte de vedere.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!