Autor Subiect: Starea vremii  (Citit de 233381 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jante.otel

Re: Starea vremii
« Răspuns #720 : 25.Feb.2018, 06:31:58 p.m. »
Atunci sa-mi urc stacheta la 60 cm?
La ce iarna am avut/avem mi-e ca n-am nici-o speranta sa mi se izbandeasca. Oricum o sa mi se si ia repede de stratul asta ce vrea sa se depuna
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline ...

« Răspuns #721 : 25.Feb.2018, 06:39:34 p.m. »
Nu trebuie ridicată ștacheta, ci coborata la 5 cm de gheață. Din astfel de locuri nu am reușit să ies decât împins. 

Offline ...

« Răspuns #722 : 26.Feb.2018, 10:35:44 p.m. »
Cum nu am încredere în alerta meteo alarmista, valabila pentru București în perioada următoare, întreb colegii din capitala cum s-a circulat azi pe acolo. Se pare că a sosit CC-ul comandat și voi veni pt. montaj.

Offline enicky

« Răspuns #723 : 26.Feb.2018, 10:48:40 p.m. »
   Ninge fff. tare, soseaua din fata blocului e partial neagra, maine e rost de lopata. Chiar nu sunt previziuni alarmiste. In oras trebuie sa se circule maine, dar cred ca mai greu. Daca vrei iti fac o poza :) Problema e ca bate vantul tare.
  Dungile albe sunt fulgi, deci viscoleste f. tare. Nu de trafic s-a "speriat", cat de ger, pt ca acum sunt -10 dar din cauza vantului simti mult mai mult. Azi maxima a fost de -8.
« Ultima Modificare: 26.Feb.2018, 11:06:34 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #724 : 26.Feb.2018, 11:02:01 p.m. »
Mersi, @enicky, m-am uitat și pe webcam-uri. Ideea este să nu rămân blocat în trafic până acolo, în rest nu mă ingrijorez atât de tare de vânt. Cred că miercuri îmi fac curaj, mai ales dacă se redeschid școlile, căci asta ar însemna că Firea nu se mai teme de paralizarea traficului.
Bună poza. Thanks.

Offline tra

« Răspuns #725 : 26.Feb.2018, 11:10:07 p.m. »
Daca la voi bate vântul în C-TA înseamnă ca este uragan... în B viteza medie vânt = 33 km/h .. în C-TA 55 km/h
Ninge puternic, viscolit ...dai zăpada deoparte.. în 5 min. este la loc ... nu se poate interveni cu lama ... este în zadar, tb dat cu antiderapant (nisip + NA-CL/Ca-Cl) .. maine o sa fie JALE ... mai ales pt locurile de parcare (sper sa iasa cat mai putini cu masinile)
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină

Offline enicky

« Răspuns #726 : 26.Feb.2018, 11:17:00 p.m. »
Daca la voi bate vântul în C-TA înseamnă ca este uragan... în B viteza medie vânt = 33 km/h .. în C-TA 55 km/h
   Mai nene, la voi nici vantul nu respecta viteza legala !!! La noi  e viteza medie 33 din cauza traficului incarcat, a aglomeratiei !!!! =))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #727 : 26.Feb.2018, 11:23:22 p.m. »
Hotărâți-vă, ca să știu ce viteza setez pe CC la întoarcere...  :-))

Offline jante.otel

« Răspuns #728 : 26.Feb.2018, 11:43:33 p.m. »
Azi am fost la Bucuresti sa prind un avion (care pleca).
Asa era soseaua intre Slatina si Pitesti (v. poza): uscata, dar cu "fum" de zapada din cauza de vant.
Iar pe Mama Autostrazilor din Romania (Pitesti - Bucuresti) batea un vant de sa te zboare si alta nu. Nu c-ar fi fost zapada, dar din loc in loc se-ntampla s-apara si zapata si-atunci strangeam din muschii circulari (adica strangeam din fund rau de tot).
Am prins avionul; am alergat dupa el si m-am agatat de scara. Am avut noroc.
 :D
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #729 : 27.Feb.2018, 12:03:25 a.m. »
La stiri TV au aratat o doamna care a pierdut avionul venind cu masina tot dinspre Slatina. Am inteles ca a stat 4 ore intr-un blocaj.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka