Autor Subiect: Starea vremii  (Citit de 233414 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Starea vremii
« Răspuns #620 : 10.Feb.2017, 12:11:30 p.m. »
             Cine-l are sa-i traiasca, cine nu, sa nu-i trebuiasca ! Toate sistemele trebuie sa fie functionale...
         Deci circulati PRUDENT, in regim de iarna, iar pe carosabil inzapezit doar cu viteza aIIa maxim aIIIa.
     Drumuri bune!
      Eu  cred ca ESP-ul isi face mai bine simtita prezenta(iarna) daca circul in snow-mud ! Tractiunea fiind deja repartizata pe toate rotile, el ar trebui sa se activeze mult mai repede.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #621 : 10.Feb.2017, 01:31:29 p.m. »
      Eu  cred ca ESP-ul isi face mai bine simtita prezenta(iarna) daca circul in snow-mud ! Tractiunea fiind deja repartizata pe toate rotile, el ar trebui sa se activeze mult mai repede.

Posibil. Dar SX4 nu are modul "snow-mud" ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #622 : 10.Feb.2017, 02:22:40 p.m. »
daca nu are inseamna ca intra la categoria Vitara 2x4...   :-))  nu exista alta masina in afara de Vitara si doar cu numere de B... eventual cu "auto-citire"  =))

Offline enicky

« Răspuns #623 : 10.Feb.2017, 03:41:18 p.m. »
....Dar SX4 nu are modul "snow-mud" ...
              Da, dar are 4x4 (nu neaparat snow-mud)! M-am gandit la faptul ca(rectific) fiind tractiunea integrala deja cuplata, ESP-ul este posibil sa aiba o interventie mai rapida si mai eficienta, intru-cat masina are urmatoarele sisteme de control: al stabilitatii, al tractiunii si coborare in panta.

daca nu are inseamna ca....   :-))  nu exista alta masina ...
               ...In special cand ma uit in oglinda ! :fluier:

« Ultima Modificare: 10.Feb.2017, 04:08:04 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

« Răspuns #624 : 10.Feb.2017, 03:45:51 p.m. »
Nu prea vad ce are ESP cu tractiunea... adica ESP au si masinile fara tractiune integrala ...zic si eu  :dknw:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #625 : 10.Feb.2017, 03:58:14 p.m. »
daca nu are inseamna ca intra la categoria Vitara 2x4...   :-))  nu exista alta masina in afara de Vitara si doar cu numere de B... eventual cu "auto-citire"  =))

Numai ca in poza apa nu e inghetata, ca acum pe Dambovita...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #626 : 10.Feb.2017, 05:18:05 p.m. »
              Da, dar are 4x4 (nu neaparat snow-mud)! M-am gandit la faptul ca(rectific) fiind tractiunea integrala deja cuplata,..... , intru-cat masina are urmatoarele sisteme de control: ........... si coborare in panta.

SX4 nu are nici din ala, mai baga o rectificare  :-))  gata, scuze de off-topic  :pardon:

Offline enicky

« Răspuns #627 : 19.Feb.2017, 11:12:54 p.m. »
    Ora 23.    Info Trafic din IGP anunta : traficul rutier pe DN1, Sinaia, Busteni, Azuga, se desfasoara la aceasta ora in conditii de iarna.
       Idem pe DN1A Cheia-Sacele, jud. Brasov. Echipare corespunzatoare de iarna, cauciucuri de iarna+lanturi.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #628 : 28.Feb.2017, 09:34:24 p.m. »
Observ ca, pe parcursul zilei de azi, pe mai multe topicuri a fost o buna dispozitie generala, pe care o atribui in buna parte starii de bine generata de primavara care-si intra legal maine in drepturi dar de cateva zile ne da tarcoale si faptic.

Intrebarea mea pentru voi este: credeti ca vom mai vedea zapada prin zonele de resedinta primavara asta?    :-/  Eu inclin sa cred ca iarna nu si-a zis ultimul cuvant...  :fluier:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

« Răspuns #629 : 28.Feb.2017, 09:40:36 p.m. »
Eu cred ca nu va mai fi nici macar "zapada mieilor".

Dar pe mine ma interesa daca mai coboara de acum incolo temperatura la minime sub 0 gade. De fapt, sub minus 4..5 grade.
Ce ziceti?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!