Autor Subiect: Starea vremii  (Citit de 233353 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
  • Gen: Bărbat
Re: Starea vremii
« Răspuns #110 : 28.Dec.2009, 06:41:37 p.m. »
in Iasi a nins toata ziua, acum a dat-o in ploaie (+1grad). la noapte ne asteptam la ceva polei.
toate cele bune
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline hugbear

« Răspuns #111 : 29.Dec.2009, 03:45:42 p.m. »
Ieri a plouat, seara si noaptea lapovita, dimineata polei; azi soare -> s-a dus poleiul :)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #112 : 02.Ian.2010, 05:11:21 p.m. »
Deschid un nou topic, dupa minivacantele de Craciun si Revelion. Ciclurile inghet-dezget, zapada-cloruri-nisip, apa cat cuprinde, calitatea slaba a compozitiei si a prestatorilor, au facut ca asfalturile patriei sa arate pe alocuri mizerabil, atentand flagrant la directia, suspensiile si amortizoarele dragelor noastre Suze. Va propun sa semnalam gropile pe care le-am intalnit, pentru ca sa evitam pe cat se poate portiunile "selenare", sau sa ne luam in calcul timpul necesar de ale parcurge cu viteza a 2-a. Incep eu:

Autostrada A1, pe banda 1-a, are gropi de dimensiuni 30-40 cm, care pot fi evitate daca vizibilitatea e buna (e ziua, nu ploua si nu e ceata). Pe alocuri s-au facut plombari, care ped alocuri au cedat.

Drumul national Pitesti-Brasov (pana in Campulung-Muscel) este plin de cratere, mai ales in apropierea Pitestiului. Pe alocuri se poate merge doar cu 30 km/h, uneori cu viteza a 1-a si chiar pe contrasens. Se mai relaxeaza in apropiere de Campulung.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #113 : 02.Ian.2010, 06:22:15 p.m. »
Mare atentie si pe Pitesti-Rm. Valcea. Pe Dealul Negru sunt niste cratere imense

Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline bogdanb

« Răspuns #114 : 02.Ian.2010, 08:45:28 p.m. »
Idee buna topicul, totusi ca sugestie, poate ar sta mai bine alaturi de "Starea vremii".
Nu de alta, dar cele doua sunt strans legate cand e vorba de conducerea auto.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #115 : 02.Ian.2010, 09:27:45 p.m. »
dealul negru prafffff

cand m-am dus era soare si am putut evita cat de cat gropitele, cand m-am intors azi .. ceata + ploaie + cratere = haos :) cred ca am vazut cel putin 10 masini cu pana pe dreapta sau fara roate ma rog .. foarte trist

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #116 : 03.Ian.2010, 03:54:30 p.m. »
Gropile din Valcea care pe 31 dec inainte de  revelion le plombau astazi erau mai mari si mai pline de apa. :-O
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #117 : 03.Ian.2010, 06:01:25 p.m. »
Si pentru bucuresteni, sa abordeze cu mare atentie zona Arcul de Triumf-Piata Charles de Gaulle (Televiziunea Romana). Sunt gropi si pe piatra cubica si pe asfaltul din aproierea trecerilor pentru pietoni.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

« Răspuns #118 : 03.Ian.2010, 08:15:39 p.m. »
La Galati ninge iar. Pentru ca fost frig in ultimele zile si pentru ca nu bate vantul cu putere, s-au depus deja 2-3 cm de zapada, in 2 ore de ninsoare. Sa vedem ce-o fi pana maine.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #119 : 03.Ian.2010, 09:52:38 p.m. »
-5 gr.C. si arterele principale curate ( "la negru" ) insa, au inceput sa apara gropile :(.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!