Autor Subiect: Suzuki Wagon R  (Citit de 26221 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline B100UKA

Re: Suzuki Wagon R
« Răspuns #20 : 29.Oct.2010, 11:12:30 a.m. »
@Bully ...din schimbul de PM-uri, imi dau seama ca tu le stii pe toate... si cat costa sonda lamda la Suzuki si cat costa una universala si cine o face... una SH la jumatate de pret este prea scumpa...si ca  masina ta merge bine si fara sonda lamda...si ca cei de la ITP iti dau viza daca ai avaria aprinsa si sonda nefunctionala....si ca RAR-ul nu are nici o treaba si nu opreste masinile mici ...si asa mai departe.
Intrebarea ce se naste este, cu ce te mai putem noi ajuta?  :-/
« Ultima Modificare: 29.Oct.2010, 11:16:02 a.m. de B100UKA »
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子

Offline miocrl

« Răspuns #21 : 29.Oct.2010, 02:25:50 p.m. »
cred ca il putem ajuta cu o invitatie la intalnirile in Iasi :)

Offline Bully

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #22 : 19.Ian.2011, 09:17:55 p.m. »
B100UKA din discutia de pe pm, ti am multumit frumos pentru oferta ta, dar nu ma incadrez cu bugetul in asteptarile mele. Second hand inseamna ceva mai ieftin, eu asta inteleg :)

Sa revenim la alte intrebari : am la masina inchidere centralizata, dar nu am teleconda, as dori sa mi instalez o alarma auto si astfel sa pot sa o deschid si inchid din telecomanda. Imi recomandati ceva ? Poate exista vreo problema la montaj avand in vedere ca masina este deja cu inchidere centralizata?

Offline B100UKA

« Răspuns #23 : 20.Ian.2011, 12:21:46 a.m. »
B100UKA din discutia de pe pm, ti am multumit frumos pentru oferta ta, dar nu ma incadrez cu bugetul in asteptarile mele. Second hand inseamna ceva mai ieftin, eu asta inteleg :)

Sa revenim la alte intrebari : am la masina inchidere centralizata, dar nu am teleconda, as dori sa mi instalez o alarma auto si astfel sa pot sa o deschid si inchid din telecomanda. Imi recomandati ceva ? Poate exista vreo problema la montaj avand in vedere ca masina este deja cu inchidere centralizata?

Salut! Asa cum spuneam si in PM

Notiunile " prea scump" - " foarte ieftin" sunt relative depinde la ce te raportezi.

Ai cerut o varianta mai ieftina, ai primit-o ...
Sincer, daca tu spui ca este "Prea scumpa" ... probabil ai dreptate...

Sonda Noua - 175 EUR + TVA 24% = 217 EUR x 4,3 LEI = 933,1 LEI
-pret mentionat de tine, eu nu am verificat

Sonda SH (jumate din pret) - 175 EUR : 2 = 87,5 EUR x 4,3 LEI = 376,25 LEI (pret la care nu se mai adauga TVA ...)

pai sa fim seriosi reducerea a fost de cca 60% din pretul unui produs nou .... mai ieftin de atat , urmeaza .... lumanarea :)
 武士の伝説の息子

Offline axinte

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #24 : 25.Ian.2011, 10:11:28 p.m. »
am si eu un Wagon R+ din 2003 si de vreo jumatate de an merg cu un martor aprins. Am fost la Suzuki si mi `au zis ca e sonda lambda, care costa in jur de 175 euro fara tva. Aveti idee unde gasesc o varianta mai ieftina ?

mai jos atasez si martorul

http://img153.imageshack.us/img153/7809/checkengine.jpg

salut, daca platesti transportul iti dau una cu 250 lei

Offline Jonah

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #25 : 26.Ian.2011, 10:05:42 p.m. »
platesc eu transportul !! :-)) :-))...........daca o trimiti la mine  :">

p.s.: pe la dezmembrari oare am sanse sa gasesc mai ieftin de 9,3 milioane (atat costa una noua,originala) =((
« Ultima Modificare: 26.Ian.2011, 10:07:23 p.m. de Jonah »

Offline axinte

• Newbie
  • *
« Răspuns #26 : 27.Ian.2011, 08:50:16 a.m. »
platesc eu transportul !! :-)) :-))...........daca o trimiti la mine  :">

p.s.: pe la dezmembrari oare am sanse sa gasesc mai ieftin de 9,3 milioane (atat costa una noua,originala) =((

m-a rugat un tip sa i-o pastrez pt un Opel Agila, a zis ca 90% ajunge in Bucuresti in weekend.
vezi ca mai era cineva care vindea una sh, poate va intelegeti
daca nu apare respectivul...cu placere gasim o varianta
numai bine

Offline axinte

• Newbie
  • *
« Răspuns #27 : 28.Ian.2011, 07:20:28 p.m. »
@jonah am trimis PM

Offline suzzy

« Răspuns #28 : 10.Apr.2011, 12:20:39 a.m. »
A montat cineva anvelope mai late pe Wagon R? Am cautat pe net poze dar ceva interesant nu am gasit!
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline B100UKA

« Răspuns #29 : 11.Apr.2011, 09:27:04 a.m. »
A montat cineva anvelope mai late pe Wagon R? Am cautat pe net poze dar ceva interesant nu am gasit!

am deschis un topic dedicat acestui subiect, poate primim mai multe recomandari si de la ceilalti posesori sau cunoscatori
 武士の伝説の息子