Autor Subiect: Suzuki Wagon R  (Citit de 26211 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline barbu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Suzuki Wagon R- piese URGENT
« Răspuns #10 : 19.Apr.2010, 11:56:23 a.m. »
Salut! Stiti cumva unde as putea sa gasesc o placa volanta cu masa dubla pt un Suzuki Wagon R+?
E din 2003, 1.3 DDIS. Am gasit piesa ff scump: 17-25 mil. Poate ma ajuta careva...Astept comentariile voastre. Multumesc!

Offline B100UKA

Re: Suzuki Wagon R
« Răspuns #11 : 17.Iul.2010, 11:21:51 p.m. »
salut! eu am un zuzuki wagon r+ din 2003, modelul Special, adica cu praguri suplimentare fata,spate si lateral, inclusiv eleron. Aveti idee de unde as putea lua sau comanda spoilerul din fata? a fost adusa din Austria si era lipsa acest element.

Si daca imi puteti recomanda un service pentru modelul asta, adica sa si stie ce fac pe la masina , ca nu am intalnit unul sa zica ca n-ar sti, dar habar nu aveau cum se deschide capota. Problema mea este ca imi consuma destul de mult cca 9 litri in oras si 7,5 in exterior, clar ca are o problema ori la aprindere ori la amestecul de combustibil
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 18.Iul.2010, 06:59:54 p.m. »
salut, bine ai venit pe forum :)
cam mult consuma.. :(
in afara de a-l pune pe calculator pentru o diagnoza, nu cred ca o sa poata face mare lucru

Offline Leutzu

« Răspuns #13 : 19.Iul.2010, 09:30:12 a.m. »
B100UKA  sonsumul de 9% in oras nu este mare, tinand cont ca esti din Bucuresti si ca in carte dulapiorul are dat un consum de 7.8%.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 19.Iul.2010, 02:52:57 p.m. »
By the way, in ultimul week-end am vazut vreo 4-5 "vagoane" din astea prin Bucuresti. Suzuki rules !
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline B100UKA

« Răspuns #15 : 19.Iul.2010, 03:14:51 p.m. »
 Pentru "barbu " si alti posesori de suzuki wagon, in cazul in care chiar aveti nevoie de o piesa , si chiar nu v-o permiteti noua , o ultima varianta ar fi un tip din Blaj, face dezmembrari de suzuki wagon si Opel Agila, este super de treaba...insa stiti si voi cum este cu piesele la mana a doua - nerecomandat. Anuntati-ma daca vreti sa apelati, nu am dat numele si numarul deoarece nu stiu daca este permis , nu vreau sa fac publicitate pe site.
 武士の伝説の息子

Offline B100UKA

« Răspuns #16 : 03.Aug.2010, 10:40:57 a.m. »
Pentru "barbu " si alti posesori de suzuki wagon, in cazul in care chiar aveti nevoie de o piesa , si chiar nu v-o permiteti noua , o ultima varianta ar fi un tip din Blaj, face dezmembrari de suzuki wagon si Opel Agila, este super de treaba...insa stiti si voi cum este cu piesele la mana a doua - nerecomandat. Anuntati-ma daca vreti sa apelati, nu am dat numele si numarul deoarece nu stiu daca este permis , nu vreau sa fac publicitate pe site.

Stie cineva un centru de reparatii pentru tobe esapament in zonele sector 4, 5,6 ?
 武士の伝説の息子

Offline Leutzu

« Răspuns #17 : 03.Aug.2010, 10:56:07 a.m. »
In sectorul 4 stiu un service pe Nitu Vasile - de la big berceni spre brancoveanu la 300m de fantana arteziana din sensul giratoriu). Nu am trecut pe la ei dar imi zicea un prieten ca s-a dus la ei cand a avut probleme cu toba.

Offline B100UKA

« Răspuns #18 : 04.Aug.2010, 10:28:42 a.m. »
are cineva idee de codul sau dimensiunile exacte pentru un semering de planetara pentru Wagon R+ ?

am incercat sa comand insa magazinele imi spun ca fiind o piesa mica nu o au inregistrata in lista si trebuie sa le dau niste dimensiuni ...ori dupa mintea lor , sa ma duc la mecanic sa dau planetara jos sa masoare sa o pun la loc apoi sa o comand si dupa ce vine semeringul sa ma duc iar la mecanic .... deci ...HEEEELLP!!!!
 武士の伝説の息子

Offline Bully

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #19 : 25.Oct.2010, 04:15:50 p.m. »
am si eu un Wagon R+ din 2003 si de vreo jumatate de an merg cu un martor aprins. Am fost la Suzuki si mi `au zis ca e sonda lambda, care costa in jur de 175 euro fara tva. Aveti idee unde gasesc o varianta mai ieftina ?

mai jos atasez si martorul

http://img153.imageshack.us/img153/7809/checkengine.jpg