Autor Subiect: faruri ceata Ignis  (Citit de 1898 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline xplicit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
    • brasov
faruri ceata Ignis
« : 13.Dec.2009, 07:45:01 p.m. »
Salutare, mi-am luat niste faruri ce ceata  si as vrea sa le montez. Intrebare  de 1000 de puncte: cu ce se desface aparatoarea de noroi ca sa ajun la locasul ala unde trebe sa stea  halogenele. In  afara de  montarea lor 'pe pozitie' si conectarea  cablului, mai e necesara vreo operatiune? In instructiuni apare si etapa: verificarea ajustarii la  o statie de diagnosticare. Cine imi traduce si mie? Multmesc.
suzuki s cross 1.4  galactic gray cu tabla subtire de conserva....

Offline adrian_r5

Re: faruri ceata Ignis
« Răspuns #1 : 13.Dec.2009, 07:57:37 p.m. »
In instructiuni apare si etapa: verificarea ajustarii la  o statie de diagnosticare. Cine imi traduce si mie? Multmesc.

Adica trebuie reglate astfel incit sa lumineze gropile de pe drumurile mioritice ... nu sa bata dupa avioane  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline danker

« Răspuns #2 : 13.Dec.2009, 08:02:25 p.m. »
- Dar nu ne prreziniti si noua proiectoarele tale proaspat achizitionate, poze, model, pret, pentru detalii demontare protectie plastic, si modul elegant prin care desfaci bradutii aia de plastic, fara sa-i rupi, iti spune adi (mxxa) ca el e tata lor.
- Mai vezi si pe aici, ca mai e un topic specializat. http://www.suzuki-club.ro/forum/imbunatatiri-ignis/update-proiectoare/
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline xplicit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
    • brasov
« Răspuns #3 : 13.Dec.2009, 08:56:34 p.m. »
am citit si dincolo si nu e adevarat......cat de mic e proiectorul, incape doar daca dai maxim dreapta rotile si apoi   desfiletezi ca sa dai la o parte plasticul de deasuppra rotii fara sa dai jos bara fata.  Farurile de ceata le aveam mai de mult, aduse din ungaria, da eu sunt un comod din fire si am lasat in locul halogenelor.....gol.
suzuki s cross 1.4  galactic gray cu tabla subtire de conserva....

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 13.Dec.2009, 10:44:29 p.m. »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!