Autor Subiect: Recomandati niste becuri bune  (Citit de 5059 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Recomandati niste becuri bune
« : 27.Nov.2009, 08:46:24 a.m. »
Azi dimineata am fost surprins ca nu mai aveam faza scurta pe partea stanga a masinii. Incerc faza lunga, ala a mers deci problema era la bec (norocul meu). Problema nu era ca aveam un set de becuri dar alea originale care sincer is cam slabe. Astea care am avut era mai puternic in felul ca lumina mai puternic, dar ca majoritatea lucrurilor era chinezarie. Deci rugamintea mea e sa-mi recomandati ceva becuri bune si puternice. Eu as merge pe philips night guide sau din clasa asta. A incercat cineva?
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Re: Recomandati niste becuri bune
« Răspuns #1 : 27.Nov.2009, 10:18:12 a.m. »
  Eu am pus pe Ignis dupa ce am dat xenonul jos (ca era deranjant) Philips Blue Vision.Nu pot sa zic ca ma dau pe spate.Lumina e doar o idee mai alba decat cea de la proiectoare.Ca intensitate sunt ok,dar nu prea cred ca-si merita banii,adica vreo 120RON daca tin bine minte.
  Ca o paranteza prima oara am avut pe ea niste becuri dalea albastre luate din targ. Xenon Ultra Blue Plasma White etc.. Am dat vreo 20,30RON pe ele si pot sa zic ca erau excelente.Lumina era alba,intensitatea ok,nu deranjau,nu nimic.Cand o sa se arda astea Philips dalea imi iau. Merita sa incerci,mai ales ca nu sunt scumpe.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #2 : 27.Nov.2009, 10:48:19 a.m. »
Eu am pus H4 Philips Blue Vision - lumina bunicica comapaerativ cu cele stock, doar ca sunt instabile , se scutura filamentul foarte usor, un bec l-am pierdut pe Transalpina  :( 

uite aici la 87 ron setul http://philips-shop.ro/7271.p.html

Offline danker

« Răspuns #3 : 27.Nov.2009, 08:53:10 p.m. »
-Eu am ramas cu un bec H4 Philips Blue Vision si altul H4 Philips  Vision Plus de nici unu' nu am fost impresionat, un pic mai luminoase si mai albe decat cele originale. din cate am aflat din diverse discutii, o mai mare diferenta se simte cu modelul Philips Xtreme power, eu am vazut in jur de 130 roni, dar la banii astia..... te gandesti daca nu te incordezi un pic, si-ti pui xenoane.....
« Ultima Modificare: 27.Nov.2009, 10:37:01 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #4 : 27.Nov.2009, 09:30:52 p.m. »
la xenon m-am gandit si eu dar cum frecentez Ungaria destul de des, acolo din cate am citit daca nu ai spalator de faruri nu ai nevoie cu xenoane ca mizeria care se depunepe far distorsioneaza lumina si orbeste + daca ai mecanism de reglare la far, ignisul stiu ca are, deci ramane cu curatarea farurilor

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline roberto

« Răspuns #5 : 27.Nov.2009, 11:45:41 p.m. »
Eu unul folosesc XtremePower de ceva timp si pot spune ca sunt multumit.   http://www.philips-shop.ro/7268.p.html aici le gasiti la preturi acceptabile.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline danker

« Răspuns #6 : 28.Nov.2009, 11:25:43 a.m. »
- Bun pontul Roberto,  H4 X-TREME POWER, blister 2 buc Pret: 91.09 RON, e un pret foarte bun deja m-ai pus pe ganduri.  ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #7 : 28.Nov.2009, 07:17:49 p.m. »
Si eu tot la ala m-am gandit, oricum dupa ce procur banii il iau si cred ca voi face si un review. Mersi de info.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #8 : 29.Nov.2009, 08:12:12 a.m. »
Nu puneti xenon pe Ignis fara lupa ca o sa va injure toti colegii din trafic. Eu am patit-o. :D
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline roberto

« Răspuns #9 : 29.Nov.2009, 09:35:13 a.m. »
- Bun pontul Roberto,  H4 X-TREME POWER, blister 2 buc Pret: 91.09 RON, e un pret foarte bun deja m-ai pus pe ganduri.  ;)

Sunt  iportatori, de aici si preturile de bun-simt.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY