Autor Subiect: Antifurt roti + protectie roata rezerva  (Citit de 6225 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
  • Gen: Bărbat
Antifurt roti + protectie roata rezerva
« : 24.Nov.2009, 12:59:25 p.m. »
Va salut, din nou.

Ma gandeam ca nu ar strica sa intaresc un pic securitatea masinii, respectiv sa procur un rand de piulite cu antifurt pentru roti.
Stiti cumva care este pasul metric si diametrul care s-ar potrivi, plus alte caracteristici de genul "cap ingropat", etc.
In acelasi timp, ma gandeam ca sunt putin masini care ar avea nevoie de roti de dimeansiunea asta, asa ca paote imi fac griji degeaba.

Deasemenea, as incerca sa protejez si roata de rezerva, care este tinuta de un capac, stiti voi, plus 3 piulite in spatele capacului.
Despre acel capac, dealer-ul m-a avertizat ca se cam fura, dar se pune iar intrebarea - cate Jimny-uri sunt pe lumea asta, sa se merite furat ?
As pune si la acel capac o piulita antifurt sau as pune o husa de protectie peste toata roata.
Cum credeti ca ar fi mai bine ?
Piulite am vazut peste tot pe internet, dar nu stiu care s-ar potrivi.
Husa, am vazut la dealer-ii Suzuki, pe la 31 Euro. S-ar gasi si din alte surse, nu neaparat inscriptionata cu "Suzuki", dar neaparat mai ieftina ?

O sa -mi fac si eu timp sa vin la o intalnire in Bucuresti, sa mai discutam si alte aspecte.
fost proprietar de Jimny

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Antifurt roti + protectie roata rezerva
« Răspuns #1 : 24.Nov.2009, 01:15:49 p.m. »
Nu sta nimeni sa faca atatea operatiuni,pentru o roata!La asa o masina mult mai rar sa fie cautata de hoti!
Go Terios!!!:)

Offline >pexic<

« Răspuns #2 : 24.Nov.2009, 01:16:00 p.m. »
"In acelasi timp, ma gandeam ca sunt putin masini care ar avea nevoie de roti de dimeansiunea asta, asa ca paote imi fac griji degeaba." Corect!
"As pune si la acel capac o piulita antifurt" - eu asa am facut , nu uita sa tii undeva piulita cu care sa desfaci antifurtul in caz de pana.

bafta
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline unde

« Răspuns #3 : 25.Nov.2009, 09:09:17 a.m. »
 Pasul e 1.25 parca. Daca ai gasit antifurturi la dealer, ia-le. Seturile dedicate au 5 bucati. Eu a trebuit sa cumpar 2 seturi a 4 piulite  :(
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline VAXXi

« Răspuns #4 : 15.Oct.2010, 11:36:40 p.m. »
Din moment ce n-am avut piulite si antifurturi, iata o solutie mult mai ieftina: Bricostore, lant de bicicleta cu cifru numeric (vreo 15 lei parca), facut parca la fix pentru gaura aia lipsa.

Are o buza care nu lasa toti cei 3 dinti sa prinda, dar prind 2 si e suficient.
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #5 : 15.Oct.2010, 11:42:52 p.m. »
Eu tot nu vad rostul anti-furturilor de roti la asa masini!Sincer!

Offline VAXXi

« Răspuns #6 : 15.Oct.2010, 11:45:57 p.m. »
Nu-l vezi, pana n-o mai vezi (roata, oglinda, etc) :) foamea e mare si-au inceput din nou furturile (doi colegi au patit-o c-o oglinda si stergatoarele de parbriz recent), crezi ca ala de-o ciordeste se gandeste la talon, indice de viteza si ET ? daca o da pe niste (oricati) lei, e pe profit.

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #7 : 15.Oct.2010, 11:54:21 p.m. »
Despre ce masini vorbim?Nu ai sa vezi asa curand la astfel de masini ca se baga ai nostri hoti!Nuj este o marca asa cunoscuta pentru ei!Am ramas cu sechele ,noi!La Citroen-ul C5 care l-am achizitionat ptr servici a venit cu antifurturi pe ea!Este o masina mai cunoscuta fiind europeana.Marcile Japo nu prea ii incanta!Daca as avea BMW,Mertz, Audi, clar ar fi primul lucru la care m-as gandi!Ce ai tu pe masina acum pot fi furate doar pentru o comanda,care......mai rar!