0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Laurentiu n-am nici un motiv sa nu te cred, dar totusi raman sceptic la compatibilitatea uleiurilor GL-5 in cutiile pentru care se specifica ulei Gl-4.
sa inteleg ca cei ce au schimbat uleiul la cutie si au pus din acesta , acum trebuie sa il schimbe la anul ...eu nu mai inteleg nimic
Chiar sint curios ce fel de ulei de transmisie se foloseste la SX4.
Parca GL-4 si GL-5 nu erau compatibile...
@Sakura77, din partea mea, poti nici sa nu te uiti pe la cutia de viteze. E doar o piesa intermediara fara rost intre motor si roti.
Sa nu mi-o luati in nume de rau, dar parca incep sa-i dau dreptate lui @miocrl cu a lui semnatura.Topicul asta despre revizia de 45000 km are acum 11 pagini. Pana la pagina 7 a fost cat de cat coerent si cu informatii la obiect, adica despre revizia de 45000 km. In urmatoarele pagini doar postarea astagataam rezolvat problema revizieica ulei motor am folosit Mobil 1 0w-40 bidon 4l 200 leiare cat de cat legatura cu revizia de 45000km in sine, in rest celelate postari, chiar daca contin informatii valoroase ele sunt despre altceva si se incadrau mai bine in topicuri dedicate pentru uleiuri etc Poate pentru o atmosfera relaxata pe forum, moderatorii ar putea sa lase aceste discutii cateza zile, sa nu le stearga sau sa le mute imediat, pentru a nu exista nemultumiri ce tin de libera exprimare pe forum. Dar dupa un timp ar fi bine sa revina si sa faca putin curat, regrupand informatia pe caprarii.Parerea mea.