0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
acum o sa spuneti ca este garantat un numarde ani
Mobilube SHC 75W-90 LS is recommended for service fill and top up of commercial vehicle, constructionequipment and passenger car drive axles operating under a very wide range of temperature conditions andrequiring the use of a API GL-5 performance lubricant. The excellent viscosity/temperature characteristicspermit its use on a year round basis in many automotive applications.http://www.ulei-mobil.ro/pdf/MobilAutoDataSheet/Mobilube%20SHC%2075W-90%20LS%20pds.pdf
Dar fiind GL-5, nu este contra-indicat pt cutiile noastre?
Si mai stiam ca unii aditivi din uleiul GL-5 pot deteriora sincroanele.
Laurentiu n-am nici un motiv sa nu te cred, dar totusi raman sceptic la compatibilitatea uleiurilor GL-5 in cutiile pentru care se specifica ulei Gl-4.?
Eu nu prea cunosc engleza. Imi poti traduce si mie pasajul asta (ma refer la partea subliniata):P.S. Un sfat pot da asupra uleiurilor: niciodata nu se determina calitatea uleiului dupa culoarea lui.
Shakura77, "year round" inseamna ca se poate folosi intreg anul, (indiferent de anotimp, adica sa nu crezi ca vara trebuie sa pui 80w140 si iarna 75W80). Deci nu face referire la cati ani tine, ci doar ca nu trebuie schimat in functie de sezon. Cum in cutie nu sunt arderi, explozii etc, si este sigulata deci nici praf nu patrunde, doar ceva caldura e pe acolo, uleiul isi pastreaza proprietatile MULT mai mult timp.