Salutare,
Am facut si eu sambata la Autonet revizia de 45.000. Schimbat filtre, ulei (la motor, cutie si la cea de viteza), lichidul de frana. Mi s-au shimbat 2 suruburi ruginite care sustineau stopul central de pe luneta. Mi-au desfacut si portiera de la sofer si au mai strans niste suruburi la macara, dar se pare ca e pe duca (o bucata mica de plastic e pe moarte) dar o mai las o revizie sau doua sa vad pana unde duce. Am mai schimbat si stergatorul din dreapta caci era rupta lamela.
Si in final, tremuratul de la motor la relanti (spuneam de lucrul asta pe un topic) se pare ca intr-adevar nu e normal si imi vor ridica relantiul cu inca 100 rotatii cand voi mai ajunge pe la ei (acum este in jur de 700), intrucat sambata cand am fost aplicatia care indica pasii necesari pentru a face acest lucru nu functiona.
Per total a fost 1080 RON cu tot cu reducerea de membru.
Baietii ca si la revizia de 30.000 au lucrat curat (inclusiv curatat motorul cu o solutie speciala plus aspirat tot felul de mizerii din jur), deci mai mult decat multumit. Multam pe calea aceata lui Bogdan care a fost on duty atunci si lui WOL pentru programare.
Numai bine,