Autor Subiect: Viena, Austria  (Citit de 4038 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: Viena, Austria
« Răspuns #10 : 23.Nov.2009, 10:48:50 p.m. »
poate cineva sa imi recomande o cazare in viena? ieftina.

In general in Vest "ieftin" inseamna in jur de 40~45EUR/camera/noapte.
Poate fi o practica buna sa cauti retele gen ETAP, F1, IBIS etc...
Sau, poti incerca cu incredere pe la pensiuni - prin satele din jur (a se citi pe o raza de 30km  :D) sunt o gramada de pensiuni cu superconditii si la preturi bune (~25-30EUR)
Poti incerca pana una alta pe venere.com sau booking.com sau cu google "cheap hotels vienna". Ai sa fii uimit cate rezultate relevante o sa gasesti. ;)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline miocrl

« Răspuns #11 : 24.Nov.2009, 07:30:10 a.m. »
targetul meu e sa gasesc un hotel\penzion unde sa pot lasa masina si la 500 - 700 de metrii sa gasesc un mijloc de transport sa ma duca in centru

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 24.Nov.2009, 11:19:30 a.m. »
Atunci du-te la Etap...dar asta numai dacă nu eşti cu fiţe şi...
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Silfax

« Răspuns #13 : 30.Ian.2010, 10:33:23 a.m. »
apartament in regim hotelier se poate obtine si la adresa:  alexwalzhofer@hotmail.com nu mai tin minte care erau tarifele, dar oricum rezonabile si cu mult sub cele practicate de hoteluri.

Sau la Austria Trend Hotel
http://www.gtahotels.com/hotels/austria_trend_appartementhotel_vienna.htm?s_kwcid=austria%20trend%20apartment%20hotel||S|b|3850686589&gclid=CPmx4ZbZy58CFQIUzAodJnZwew

Am stat vara trecuta cu 41 eur/pat/noapte. camerele sunt f ok si cel mai important... hotelul avea parcare proprie ce intra in pretz.

• S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline miocrl

« Răspuns #14 : 01.Apr.2010, 02:03:08 p.m. »
http://www.spachta.at/ cu 60 eur/camera dubla cu mic dejun  ..
statie de metrou,
jumatate de ora de mers pe jos pana in centru..

Offline body

« Răspuns #15 : 21.Mai.2010, 01:04:03 p.m. »
In vara asta m-am hotarat sa plec impreuna cu ceva prieteni la Zell an See . Ne-ar interesa cam pana in 60-65 euro pe noapte o cazare ok pt 5-6 nopti . Mai mult , daca cineva are idee si de o cazare pt o noapte dus/o noapte la intoarcere undeva in Ungaria , dupa granita romana .
Mersi.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline bogdanb

« Răspuns #16 : 27.Mai.2010, 09:52:54 p.m. »
Nu stiu daca mai este de actualitate, dar pe www.booking.com gasesti oferte pentru toate buzunarele.
Eu am rezervat asa la un mic hotel foarte cochet din Salzburg, la 62 EUR/noapte si pot spune ca a fost o experienta absolut deosebita. Singura chestie in Austria - cam greu daca nu stii germana.
Succes!

Offline body

« Răspuns #17 : 28.Mai.2010, 02:00:10 p.m. »
Stiu atat cat sa nu mor de foame ( am facut in scoala 7 ani ) da' nu s-a prins mare lucru de mine . In plus engleza super ok , nevasta-mea franceza + engleza ( e profa ) . Nu cred ca o sa fie o problema . Pe Grossglockner a fost cineva ?
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline dafimoto

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 94
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #18 : 03.Iun.2010, 08:33:52 p.m. »
stai linistit, cu engleza nu ai absolut nici o problema in Austria. Cel putin cei tineri stiu. Eu nu stiu aproape nimic in germana si nu am avut probleme niciodata.
Nu stiam nici ce inseamna Flughafen  =)) si m-am plimbat cu avionul ...
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDIS / 129 CP / 4x4 CU REDUCTOR / 5 USI

Offline bogdanb

« Răspuns #19 : 04.Iun.2010, 11:19:40 p.m. »
Problema este ca in servicii (i.e. vanzatorii) adica acolo unde interactionezi tu cel mai tare ca turist au din ce in ce mai multi asiatici si negri, care in multe cazuri vorbesc doua limbi: a lor natala si...germana.
Daca ai norocul sa intalnesti austrieci nativi (si in Viena totusi nu e imposibil) e bine: toti pe care i-am intalnit vorbeau engleza impecabil  :good:
« Ultima Modificare: 06.Iun.2010, 12:46:27 a.m. de cristyyy2003 »