0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Constat si eu ca de ceva vreme nu mai tine frana asa bine.Fata de atunci cand era noua acum tine cu pedala destul de jos. De franat franeaza inca bine, in conditiile in care eu conduc de obicei destul de batraneste, dar nu stiu ce-ar insemna acest "inca" intr-o situatie critica.M-am uitat la ea un pic impreuna cu niste tipi mai vechi intr-ale condusului/masinilor si am constatat urmatoarele:- lichidul de frana la nivelul corespunzator in vas;- nu sunt urme de scurgeri;- pompa aia de presiune sau cum se cheama pare ca functioneaza normal;- nu se vad cu ochiul liber "leziuni"/obturari ale traseelor de pe circuitul de franare (n-am avut rampa, ne-am uitat asa, doar cat s-a putut vedea pe sub ea si pe la motor)- discurile frana insa arata foarte rau. Asta stiam si eu demult. Aratau de ziceai ca-s discuri de pickup (striate) deja dupa nici doua luni de cand o luasem. Dar am zis ca merge si asa, atata timp cat franeaza cum trebuie.Acum insa striatiile alea concentrice sunt mult mai adanci decat le stiam eu si cand le-au vazut tipii respectivi au zis ca este absolut jenant sa arate asa si dupa 100.000 de km, dar la 10 mii ai mei ... Cert e ca la Loganul unuia din tipi (cu 60K la bord) discurile se prezentau impecabil.Ma gandesc daca sa merg pentru chestia asta in service sau nu. Intentionez sa fac o tura (lunga) prin tara luna viitoare si ma gandeam sa merg la revizie inainte de plecare, chiar daca mai am mult pana la 15 mii, ocazie cu care sa le-arat si calitatea deosebita a componentelor Suzuki.
Despre Germania care a fost treaba mai exact? Tot legat de striatii sau se ovalizau?