0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
gata, zapada afanata, usoara, o placere...
Da, la Timisoara in aceeasi fabrica in care se produce si Semperit si Continental In 2008 au fost recomandate de ADAC http://www.barum-online.com/generator/www/de/en/barum/tires/themes/winter-tires/polaris-2/polaris-2-en.htmlEu am de iarna trecuta un set si pot zice ca raportul calitate/pret e corect. N-am facut multi km pe timp de iarna, dar pe unde am ajuns (inclusiv prin Poiana Rusca cu zapada proaspata nebatuta), in combinatie cu butonul magic LOCK, s-a descurcat de minune masina.
Eu ti-as recomanda sa nu mai cureti zapada pana la tabla pt ca se zgarie de la frecare.Mai ales daca dai cu o matura mai dura sau cu racleta daia de gheata.Poti sa iei din ea,dar sa mai lasi cativa mm sau cm.
Daca in loc de 205/60 as pune 205/55...ar fi vreo problema? Chiar nu ma pricep...
Am jante de otel R16 la 1.5glx-ul meu. Daca in loc de 205/60 as pune 205/55, in afara de scaderea inaltimii cu 1cm si unele erori in calculul vitezei/distantelor parcurse, ar fi vreo problema? Chiar nu ma pricep, iar threadul fiind stufos nu stiu daca am reusit sa-l citesc atent pe tot..