Autor Subiect: Vine iarna....  (Citit de 126765 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Vine iarna....
« Răspuns #710 : 04.Nov.2010, 05:08:37 p.m. »
...mi-as dori niste capacele doar pentru protectia axului ...
Se pot face (taia) din plastic si sa intre putin fortat.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #711 : 04.Nov.2010, 05:13:20 p.m. »
Orificiul jentii se termina la exterior printr-un stut de circa 65 mm in diametrul exterior. O sa caut niste capace de borcan din plastic la dimensiunea respectiva pe care le fretez pe exterior.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sanduraveica

« Răspuns #712 : 04.Nov.2010, 06:23:20 p.m. »
    Am inteles gabineg, ca e bine iarna sa nu folosesti capace, pentru ca zapada se depune intre janta si capace. In felul asta rugina se pare ca ataca janta. Astfel, am hotarit ca iarna asta sa nu folosesc nici eu capace mai ales ca am pierdut unul din ele. Poti sa ne tii la curent cu solutia gasita la capacele cele mici? :)
  • Ignis

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #713 : 04.Nov.2010, 06:31:16 p.m. »
Pai de aceea nu mi-am pus capace iarna trecuta. Dar acum, uitandu-ma mai atent, am vazut urme de rugina pe interiorul orificiului jentii. In plus, acolo mai este o piulita centrala, pe care as dori s-o protejez. Voi face publica solutia aleasa, daca o voi gasi, fireste.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline xim

« Răspuns #714 : 04.Nov.2010, 06:35:19 p.m. »
NU cred ca, capacele sunt responsabile pentru aparitia ruginei la jante, ci calitatea slaba a acestora (vopsea?)...la fosta masina..dacia logan...am folosit tot timpul capace, timp de 4 sezoane ..fara nci o problema.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Laurentiu

« Răspuns #715 : 04.Nov.2010, 08:21:26 p.m. »
acolo mai este o piulita centrala, pe care as dori s-o protejez.
Faci un "dop" consistent de vaselina cu care umpli gaura si acoperi piulita capului de planetara pina executi capacele de plastic.
Eu zic ca mai bine ai confectiona (taia) niste discuri cu diametru de aprox. 6 cm (60 mm) si de grosime rezonabila (1-2 mm) care sa intre fortat in gaura de centrare a jantei
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sanduraveica

« Răspuns #716 : 04.Nov.2010, 08:32:27 p.m. »
       E buna ideea cu vaselina si cat mai e vreme frumoasa caut si eu solutii pentru dop eventual de la alte masini sau confectionate. :)
  • Ignis

Offline ASZ

« Răspuns #717 : 04.Nov.2010, 10:16:36 p.m. »
Sa-mi zici cum te trateaza respectivii. Eu am fost cam dezamagit de serviciile lor.
Saptamana trecuta in 2 zile diferite, le-am trimis cateva intrebari si m-au sunat in aceeasi zi sa-mi dea informatii legate de anvelopele acestea.
Azi am facut comanda, am primit factura proforma, ramane sa vad livrarea si predarea cum se va face (in mesaj-ul cu factura proforma, scria ca le voi primi in max. 48 ore, prin curierat rapid)

Offline Batranul

« Răspuns #718 : 04.Nov.2010, 10:40:09 p.m. »
si eu am lucrat bine cu ei..m-au lamurit cu anvelopele care ma interesau..si culmea, la mine au ajuns anvelopele on 24 ore :)
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline John16

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Fiat Sedici 4X4 Dynamic
« Răspuns #719 : 05.Nov.2010, 10:50:49 a.m. »
si eu am luat de la ei fara nici o problema... mi-ar fi placut sa ofere si alte servicii si sa aduca anvelopele in niste saci ceva