0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Eee nu-i chiar asa, te-ai gandit ca poate unii nu au bani in momentul ala sa-si cumpere cauciucuri de iarna? E totusi o investitie.
Si am constatat ceva: cu toate cauciucurile mele de iarna, tractiune 4x4, abs, esp etc, pe gheata n-ai ce-i face. ....
Citat din: ..::Khaos::.. din 27.Ian.2010, 12:46:56 p.m.Eee nu-i chiar asa, te-ai gandit ca poate unii nu au bani in momentul ala sa-si cumpere cauciucuri de iarna? E totusi o investitie.Atunci sa nu circule. Ii pune pe ceilalti in pericol.Citat din: ..::Khaos::.. din 27.Ian.2010, 12:46:56 p.m.Si am constatat ceva: cu toate cauciucurile mele de iarna, tractiune 4x4, abs, esp etc, pe gheata n-ai ce-i face. ....E adevarat ca aluneca, dar sunt mult mai eficiente si pe gheata decat cele de vara/allSeason. Exista teste care demonstreaza asta
...in ultimii ani au fost temperaturi in jurul a +10 grade pana in mijlocul lui Decembrie si incepand cu sfarsitul lui Februarie !? Atunci sa vezi derapaje si tamponari pe asfalt uscat...
Dragii mei, ati deviat rau de tot de la discutie, in care va reamintesc, era vorba despre intrebarea unui user nou daca si de unde sa-si ia cauciucuri de iarna.
Pana unsa-alta vad ca avem printre noi o gramada de experti.
Apoi, vad ca celor care arata aspecte relevante pentru omul de rand li se raspunde ba cu legi din Polonia, ba cu propuneri de lege UE, ba cu norme ARR, ba cu filme vazute pe Youtube.Mai tata credeti-ma, ca va spun din experienta proprie: indiferent ce zice teoria (sau propaganda?) la care voi puneti botul, comportamentul pe asfalt al masinii cu anvelope de iarna este insesizabil mai bun decat al masinii cu gume normale, "de vara".
Ceea ce te ajuta sa nu periclitezi siguranta traficului nu sunt anvelopele, ci conduita preventiva!
in anticiparea intrebarii unor carcotasi raspund: DA, eu am pe masina anvelope de iarna.