Whizzy, am observat tarziu postul tau, mi-am luat eu sosete din alea
, anul trecut, avand drum spre Hangu (Bicaz) si intrucat nu am gasit lanturi cu dimensiunea necesara, am zis, hai sa incerc sosetele astea (cu gandul evindent la faza cu ciorapii peste papuci) Si mie mi s-a parut foarte comoda metoda asta fata d epus lanturile si mai ales cu toate neplacerile lor.
Nu pot sa-ti spun cum se comporta intrucat drumul a fost bun, si n-a fost nevoie sa le folosesc, insa cine stie , poate iarna asta. Eu cred ca punctul lor forte ar fi aderenta buna la gheata/polei, unde doar un cauciuc de iarna cu tinte le-ar putea egala.
Rezerva mea fata de ele ar fi cat de rezistente pot fi...insa asa cum spuneam n-am apucat sa le testez. La o examinare mai atenta par a fi dintr-un material gen rafie ca la saci/sacose si o plasa in genul celei antiinsecte de la un geam termopan. Acuma ca or fi din plastic sau fibra de sticla nu mai stiu si nici n-am incercat sa aflu.
PS: baretele alea colorate (dispuse in X) sunt dintr-un material textil precum cel de la agatatoarea pe umar la genti. Practic cu putina indemanare s-ar putea face si home-made