Autor Subiect: Vine iarna....  (Citit de 126710 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Vine iarna....
« Răspuns #160 : 23.Nov.2008, 05:36:20 p.m. »
Pentru complectare ce antigel crede-ti ca ar merge  in carte scrie sa contina "etilen glicol" sau original Suzuki original Suzuki cred ca nu o sa gasesac decit la dealer asa ca  as putea incerca.
Culoarea conteaza in motor am albastru #:-S
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Sony

« Răspuns #161 : 24.Nov.2008, 12:43:45 a.m. »
Important este sa nu pui antigel albastru peste cel portocaliu! Invers merge.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #162 : 24.Nov.2008, 08:30:30 a.m. »
@Sony: Da' ce, faci antigel in 3 culori? :P

@BrSx4: Daca e neaparat nevoie sa pui antigel (e posibil sa fie suficient sa adaugi apa distilata daca nu a scazut nivelul mult), orice antigel bazat pe etilen glicol merge. Astea sunt de obicei verzi sau galbene si uneori albastre, dar cel mai sigur e sa citesti eticheta. Eventual te poti feri de marci proaste gen MCM.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #163 : 24.Nov.2008, 10:16:17 a.m. »
   Dat fiind faptul ca Dunlop Winter Sport 195/65/15 nu mai exista in stocul celor de la Metro Cj, urmatoarea optiune ramane Firestone Winterhawk la 190 ron. Stie cineva ceva legat de acert cauciuc? Merita sau mai bine pun ceva in plus si iau un Michelin la 237 ron?
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline deconectat

• Hero Member
  • Membru cu logan
« Răspuns #164 : 24.Nov.2008, 11:00:18 a.m. »
Tot firestone winterhawk mi-am luat si eu, insa nu am apucat sa le pun pe masina. Dupa ce o incalt o sa pot sa spun cum merge cu ele.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #165 : 24.Nov.2008, 11:09:40 a.m. »
Cine tine la look-ul oferit de jantele pe 16" ar face bine sa-si caute anvelope de iarna pe 16". Io am ascultat sfatul lui @pexic si am luat cu talpa mai mica ca mi-am dorit sa eficienta inaintea look-ului ;)

Nu ai facut poze.. sa vad si eu cum arata pe 15"? Ca ma gandesc tot mai serios la aceasta optiune...  :-S

Vezi poza postata de mine cu cauciucul de iarna, e janta de tabla pe 15, cu capace :D. Nu este asa aratoasa masina dar nu imi fac probleme daca mai intru in zapada mai ingetata sau urc borduri ascunse de zapada ;).
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #166 : 24.Nov.2008, 11:14:32 a.m. »
Da, am vazut-o, si am mai vazut una postata si de @schmocs. Dar as fi vrut ceva din profil :P Sa-mi fac o idee mai clara. Oricum probabil voi merge si eu pe aceasta varianta.
By the way, ca la tine a nins deja, merg bine gumele astea de la B&S? Nu tre sa-mi fac griji, nu?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline deconectat

• Hero Member
  • Membru cu logan
« Răspuns #167 : 24.Nov.2008, 11:54:08 a.m. »
@pitzy_ : Unde ai reusit sa pui gumele pe jante, ca eu tot caut de joi o vulcanizare care sa ma ajute si peste tot e coada kilometrica. :(

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #168 : 24.Nov.2008, 01:07:37 p.m. »
@pitzy_ : Unde ai reusit sa pui gumele pe jante, ca eu tot caut de joi o vulcanizare care sa ma ajute si peste tot e coada kilometrica. :(

Anvelopele si jantele sunt de la dealer-ul Suzuki, si montatul a fost facut la service-ul lor, in Stupini pe stanga la ARINOVIS.   

Da, am vazut-o, si am mai vazut una postata si de @schmocs. Dar as fi vrut ceva din profil :P Sa-mi fac o idee mai clara. Oricum probabil voi merge si eu pe aceasta varianta.
By the way, ca la tine a nins deja, merg bine gumele astea de la B&S? Nu tre sa-mi fac griji, nu?

Eu nu stiu ce gume da B&S,  eu am primit Pirelli de la dealer din bv, de unde am luat pan la urma masina, si sincer sunt multumit, am testat un pic masina asa cat am putut si pot spune ca e SUUUPPERRR masina  :good:
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline >pexic<

« Răspuns #169 : 24.Nov.2008, 01:59:34 p.m. »
schimbati titlul topicului cu " A venit iarna"  :)

Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.