Autor Subiect: Vine iarna....  (Citit de 126706 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Vine iarna....
« Răspuns #140 : 19.Nov.2008, 08:16:56 p.m. »
N-as vrea sa ma-njurati, da' nu e cam devreme sa va luati gume de iarna? Eu mai astept putin, pana de exemplu spre vremea cand da coltu' ierbii si "dil?rii" vor sa scape de stoc...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Sony

« Răspuns #141 : 20.Nov.2008, 07:34:43 a.m. »
hugbear, anvelopele merg folosite doar vreo 5 ani de la data fabricatiei pentru ca imbatraneste cauciucul. Daca tu vei lua caucioacele in primavara, iti mai raman doar 4 ani in care le poti folosi, adicatelea cu vreo 20% mai putin. Crezi ca merita discountul?
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #142 : 20.Nov.2008, 09:22:52 a.m. »
N-as vrea sa ma-njurati, da' nu e cam devreme sa va luati gume de iarna? Eu mai astept putin, pana de exemplu spre vremea cand da coltu' ierbii si "dil?rii" vor sa scape de stoc...

De ce vrei sa le iei cand iarna e pe sfarsite? Teoretic cam de acum incepi sa ai nevoie de ele, cand (dupa cum am citit la un moment dat) temperatura scade sub +7 grade. Eu sigur imi iau anu asta, dar sper sa nu ajunga la preturi exagerate pana vine masinuta :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #143 : 20.Nov.2008, 09:39:51 a.m. »
Mie mi s-a pus rau de tot sa-mi iau ...aseara. Dar dupa ce am discutat cu @pexic si am aflat ca, cauciucuridirect livreaza in 2-3 saptamani....mi-a trecut. :(

Dimensiunile .....vietii pe SX4!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline miocrl

« Răspuns #144 : 20.Nov.2008, 05:20:11 p.m. »

In disperare am cautat si eu cauciucuri ininte de iarna trecuta...
cele pe 205 au un pret maricel... nu am gasit in TM doar pe la 3oo.
asa ca am dcis sa iau si genti de tabla... de la sara motors cu 150 bucata, si cu niste Debica frigo din metro la 150 si am iesit mai ieftin decat ditamai cauciucurile de 205.

eu sunt foarte multumit de ele la pretzul asta. Ce imi place mai mult cand le pun e ca nu ma troncane asa tare la gropi cauciucul fiind mai moale. 4 ierni o sa ma tina, nu cred ca se vor usca si daca nu sunt marci mai bune ca Dunlop sau michelin

singurul impediment la care nu m-am gandit... e ca sunt destul de grele(janta + cauciuc) sa le car din beci pana in masina. sa le duc la vulcanizare sa le skimb ei(12 LEI). daca mergeam cu cauciucurile sa le skimb de fiecare dara era 60 de lei cu ekilibrat cu tot. si lipitul si dezlipitul de pe jenti cica iar nu ar fi foarte ok.

Offline gabri168

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #145 : 20.Nov.2008, 06:39:26 p.m. »
am vb cu cel care mi-a facut 'lipeala' la Autonet...el a vb cu responsabilul de depozit ,sectiunea anvelope...cica nu se poate sa aranjeze
Suzuki SX4 1.5 GLX
Galatic Grey Metallic

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #146 : 20.Nov.2008, 07:21:27 p.m. »
Eu cred ca fac un compromis avand in vedere perioada financiara pe care o parcurg si imi voi achizitiona NANKANG. Sper sa nu se scumpeasca si astea prea mult!
  • #romaniaelectrica

Offline ASZ

« Răspuns #147 : 21.Nov.2008, 12:13:20 p.m. »
Eu am ramas la comanda de 2 bucati second (le voi monta pe jentile actuale), iar pretul se pare ca va fi de 75 Lei/buc. Astept sa primesc detalii (marca, DOT, grad uzura etc), inainte de decide achizitia.
Tot din motive financiare ... nu ma pot aventura la investitii de ~2.000 lei pt. jenti+cauciucuri de 15"

Poate la anul .. desi prefer sa fac altceva cu banii .. si sa ma "dau" cu cele second pana rezista :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #148 : 21.Nov.2008, 06:09:28 p.m. »
Intr-un moment de....nici nu stiu cum s-ai zic, am fost la B&S si mi-am achizitionat pachetul de iarna pentru sx4 (jante 15" plus anvelope). Pret? 1509lei din care...atentie 67lei manopera. Mi se pare putin cam sus pretul asta....In fine..
AM MASINA INCALTATA SI PREGATITA PENTRU INTALNIREA DE IARNA! :happy:
  • #romaniaelectrica

Offline hugbear

« Răspuns #149 : 21.Nov.2008, 07:00:53 p.m. »
Pacat ca am apucat s-o inmatriculez, ca de banii aia imi luam ce-ai luat tu si-mi ramanea si sa le ud...  :(
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon