Autor Subiect: Vine iarna....  (Citit de 126698 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Vine iarna....
« Răspuns #1010 : 10.Feb.2018, 08:16:03 p.m. »
Am si eu tractiune integrala si tin lanturile (pentru fata) in portbagaj de vreo 9 ani, iarna de iarna.
Sunt noi noute, ca idee :)
Idem si eu. Le-am cumpărat dintr-o benzinărie înaintea unor ninsori dar nu le-am pus niciodată. Sunt încă sigilate.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #1011 : 10.Feb.2018, 08:28:16 p.m. »
   Hai sa ne laudam : dupa 20 si...de ani de condus, luna trecuta mi-am mulat primul set de lanturi si noi si sigilate ! Am ajuns la munte si ...cine stie. Am inchis doar 100lei. :)
    Poate maine ca cica se pune o grosime de ...3-5cm ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #1012 : 10.Feb.2018, 10:14:23 p.m. »
Stiu ca este indicat ca pe 4x4 sa ai lanturi si fata si spate, cat de rau este daca pun doar pe fata?
La Vitara 4x4, indicat este sa pui lanturi doar pe fata.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline duculetu

« Răspuns #1013 : 11.Feb.2018, 10:32:19 a.m. »
Si eu sper sa le cumpar degeaba, ca si roata de rezerva daca voi gasi vreodata dar vreau sa fac si un minim de efort in a preveni anumite aspecte asa ca, uitandu-ma pe recomandarile de pe forum, clar nu vreau gheare sau fasete asa ca ma gandesc sa aleg intre lanturile astea sau husele astea, ce parere aveti?
Totodata ma gandesc sa cumpar si asta dar producatorul nu livreaza in afara US-ului asa ca ma gandesc sa iau asta.

Offline kellogs

« Răspuns #1014 : 11.Feb.2018, 11:15:39 a.m. »
De la RUD iti recomand http://web.rud.com/Filestore.aspx/RUD_Flyer_Easytop_A4_NEU.pdf?pool=website&type=file&id=e51e0f28-6539-43a5-b515-7e8d9f1af26a&lang=de&filetype=file - sistemul acela de prindere e foarte comod si practic. Probabil nu foarte durabil, insa merita atunci cand nu vor fi folosite prea des lanturile.
Cel de pe amazon pare ca livreaza in Romania, doar ca produsul nu mai e pe stoc. Oricum, is o gramada de indivizi care pentru oarece comision iti aduc din US / UK mai orice. Unii au si situri, da o cautare pe net.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: duculetu

Offline enicky

« Răspuns #1015 : 11.Feb.2018, 11:54:03 a.m. »
Si eu sper sa le cumpar degeaba, ca si roata de rezerva daca voi gasi vreodata...
    @duculetu, uite te scutesc de cautarea mea de vreo trei zile pe net si-ti "vand" pontul ...gratis : nexxon.ro cu 70 de lei. Valabil si pt. alti amatori. Nu ma-ntrebati cat sunt de bune, sper sa nu aflu !
   N-are sens sa "ingropi" 200.  Noteaza-ti firma, are pct.de lucru pe langa targ Vitan. (e Duminica si trebuia sa fac o fapta buna :)). Sunt ambalate intr-o gentuta de plastic si "merg" sub scaunul pasager dr.
  Cat despre "husele" alea, au baietii mei la serviciu si nu-i nimic de ele.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #1016 : 11.Feb.2018, 02:06:48 p.m. »
Eu am doua seturi de Rud Compact Grip cumparate acum un an si ceva de aici.

In afara de o montare de test, sa vad cum/cat de usor se pun, nu am avut ocazia sa le folosesc...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline fireburn

« Răspuns #1017 : 20.Mar.2018, 09:20:04 a.m. »
Iar a aparut .... zambetul acela ..... deosebit ..... despre care s-a mai discutat  :D

Benzina 4x4 = iarna faina.

Offline enicky

« Răspuns #1018 : 20.Mar.2018, 09:47:26 a.m. »
Iar a aparut .... zambetul acela .....
             Pe care doar unii il inteleg, iar ceilalti ...te invidiaza... :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1019 : 01.Dec.2019, 07:56:22 a.m. »
Calendaristic iarna a venit. Burniteaza fin in Bucuresti.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice