Autor Subiect: Despre blog...  (Citit de 2361 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
Despre blog...
« : 21.Nov.2009, 07:55:50 p.m. »
Ce parere aveti despre a avea un blog? ...  De ex:  http://www.orangeblog.ro/navigare/index.jsp?blog_id=447  (am creat si eu unul ... :)). Acum toata lumea are un blog de la cel mai important om in stat si pana la cel mai simplu si mic cetatean ...

Offline Laurentiu

Re: Despre blog...
« Răspuns #1 : 21.Nov.2009, 08:01:52 p.m. »
Acum toata lumea are un blog de la cel mai important om in stat si pana la cel mai simplu si mic cetatean ...
Eu sint mai mic decit "ala micu".  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline anyd

• Hero Member
« Răspuns #2 : 21.Nov.2009, 08:04:58 p.m. »
deci si cel mai mic decat ala micu are blog? ... ;)

... si definitia blogului... (am gasit-o tot pe net... :)) :  "Blog-ul este un site (pagina) de internet in care informatiile sunt de tip jurnal iar afisarea se face in ordine cronologica inversa. In general in blog sunt trecute comentarii legate de un subiect particular cum ar fi stiri locale, politica, sport sau chestii personale. Un blog tipic este o combinatie de text, imagini, legaturi (linkuri) catre alte blog-uri sau alte pagini de internet. Unele blog-uri sunt interactive oferind posibilitatea ca cititorii sa lase comentarii. In decursul timpului au inceput sa apara bloguri in formate specifice: photoblog (blog foto), vlog (blog video), podcasting (audio blog)."

Termenul de "blog" provine din termenul "web log" fiind un derivat al acestuia.
« Ultima Modificare: 21.Nov.2009, 08:23:17 p.m. de anyd »

Offline bogdanb

« Răspuns #3 : 21.Nov.2009, 09:34:43 p.m. »
Eu nu am blog. Am doar cont pe un site care gazduieste fotografii, insa nefiind "povestite" e doar o simpla colectie.
In principiu, cred ca e o idee buna. Blogul te ajuta sa-ti descarci frustrarile si emotiile, sa arati ce ai mai bun in tine sau sa exprimi ce te-a suparat si nu ai avut posibilitatea sa te manifesti. Sa-ti prezinti gandurile si sa transmiti informatii.
Intrebarea ar fi: cui te adresezi? Si cum faci ca cel caruia i te adresezi sa afle despre existenta ta?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hugbear

« Răspuns #4 : 21.Nov.2009, 11:36:48 p.m. »
... ca sa nu mai spunem ca in cazul multor bloggeri intrebrea esentiala este "esti sigur ca existenta ta merita aflata?"
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #5 : 22.Nov.2009, 12:02:52 a.m. »
Tocmai discutam cu Cristi despre blog-uri. Cati dintre voi ati fi interesati daca ati putea avea blog-uri gazduite pe suzuki-club.ro?
Cei interesati ar avea adrese de tipul user.suzuki-club.ro (de exemplu hugbear.suzuki-club.ro).

Deocamdata e doar o idee, insa daca sunt destui interesati vom incerca sa o punem in practica.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline hugbear

« Răspuns #6 : 22.Nov.2009, 12:14:02 a.m. »
(de exemplu hugbear.suzuki-club.ro)
Bad example! :D Sigur, ideea poate sa prinda (comentarii de la cei interesati!), dar e hazliu faptul ca l-ai nimerit pe singurul care n-o sa aiba vreodata blog ;)

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #7 : 22.Nov.2009, 12:19:13 a.m. »
Pai tocmai d'asta te-am ales ca exemplu. :)
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline hugbear

« Răspuns #8 : 22.Nov.2009, 12:42:59 a.m. »
Aviz amatorilor!  =))

Offline anyd

• Hero Member
« Răspuns #9 : 22.Nov.2009, 09:14:24 a.m. »
Si asa dupa afisarea acestui post,   ;)... a aparut si ideea realizarii unei zone de blog pe "suzuki-club.ro", foarte laudabila initiativa... :good:, asteptam in continuare pareri despre "conceptul de blog"  ... :)
« Ultima Modificare: 22.Nov.2009, 08:11:59 p.m. de anyd »