Autor Subiect: Problema centura  (Citit de 3302 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Problema centura
« : 21.Nov.2009, 06:06:53 p.m. »
Ok am intampinat urmatoarea problema la masina, nu e grav dar enervant. Problema e ca centurile nu se duc inapoi la locul lor, numai daca impingi tu la loc. Cred ca problema e undeva la mecanismul de tragere. Ce recomandati?
« Ultima Modificare: 23.Nov.2009, 10:29:02 a.m. de Stefan »
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Re: Prima problema la masina, sper ca e una mica
« Răspuns #1 : 21.Nov.2009, 06:09:20 p.m. »
si eu patesc asta :))

si mai patesc o faza ... raman blocate de nu ma pot misca in scaun ..

le-am luat "by design" si nu-mi bat capul cu ele ... cred ca e vorba ca sunt facute cu picioarele si aia e

daca sunt solutii vreau si eu :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 21.Nov.2009, 06:15:12 p.m. »
si mai patesc o faza ... raman blocate de nu ma pot misca in scaun ..
Banuiesc ca ramine blocata bila metalica in cosuletul de plastic din mecanismul de blocare si nu da voie sa scoata "dintele" din roata dintata.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cobra20

« Răspuns #3 : 21.Nov.2009, 06:25:32 p.m. »
deci ramane sa ma uit la ele, sper ca saptamana asta sa pot demonta panoul si sa arunc o privire la ele,  mai astept solutii :D

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Laurentiu

« Răspuns #4 : 21.Nov.2009, 06:54:53 p.m. »
...sa arunc o privire la ele...
Ai grija sa nu-ti sara arcul in fata.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #5 : 21.Nov.2009, 08:45:28 p.m. »
In caz ca te apuci sa le dai jos de pe masina ca sa le studiezi, vezi ca nu merg decat in pozitia de pe masina. Daca le inclini se blocheaza.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Laurentiu

« Răspuns #6 : 21.Nov.2009, 08:58:05 p.m. »
Daca le inclini se blocheaza.
Se mai blocheaza si cind sint rulate la maxim.
  • Suzuki SX4

Offline deconectat

• Hero Member
  • Membru cu logan
« Răspuns #7 : 21.Nov.2009, 10:08:15 p.m. »
Eu am patit o data sa stau cu centura in mana (demontata de pe masina) si sa ma intreb de ce nu se intinde. Si m-am uitat asa o vreme la ea, dupa care am desfacut-o ca sa constat ca e proiectata sa se blocheze cand o inclini (probabil in caz ca se rastoarna masina).
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'

Offline cobra20

« Răspuns #8 : 21.Nov.2009, 10:11:25 p.m. »
Ok am studiat putin cartea de service a masinii (nu ala care am primit cu masina, ci ala cu care ai putea reconstrui intreaga masina daca ai avea spatiul necesar + altele) si treaba sta cam asa: pe mana unui service. Motivul: pare mai complicat, cred ca e legat si cu air bagul masinii din cate am inteles, deci nu ma bag.

Offline deconectat

• Hero Member
  • Membru cu logan
« Răspuns #9 : 21.Nov.2009, 10:56:26 p.m. »
Daca e cu pretensionare are un fir de la calculatorul de airbag care ii da comanda sa se stranga. Inainte sa lasi maimutele de la service sa puna mana, gandeste-te cata incredere ai in ei cu asa ceva...