Autor Subiect: Sfat achizitie Suzuki SX4  (Citit de 113889 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Re: Sfat achizitie Suzuki SX4
« Răspuns #470 : 20.Ian.2020, 12:24:42 p.m. »
Mananca si ei o paine."Sereacii".... X-(
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #471 : 20.Ian.2020, 01:06:46 p.m. »
Sau poate a avut-o vreo batranica. Aceasta a tinut masina numai un garaj si a folosit-o numai ca sa mearga la piata. Piata fiind la maxim un kilometru de casa. Asa se explica rulajul foarte mic. Mare "noroc" pentru cine o cumpara... :-))

Offline Bogdanbb

« Răspuns #472 : 20.Ian.2020, 01:18:27 p.m. »
Salut.
De 3 saptamani sunt proaspat posesor de SX4 benzina din 2011, Km 99.100 reali verificati si pe platforma RAR. Pretul a fost 5000 eur. Masina este cu keyles go, entry, navi, scaune incalzite, buton 4x4. A fost lovita pe partea drapta fata: far , aripa si indoita capota dar nu m-au deranjat , mi s-a spus de la inceput.  Eram in cautari de sx4 sau swift ptr a inlocui a 2 a masina. Pana acum sunt ff multumit.

PS: ca minus ar fi ca am fost in weekend pe la Trastieni valea doftanei si pe drum neasfaltat troncanea pe fata, sper sa nu fie caseta ptr ca citisem ca dupa 2010 s-ar fi rezolvat problema.

Sper ca nu am fost off topic.
  • Suzuki SX4 1.6 4WD 120 CP

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #473 : 20.Ian.2020, 01:42:36 p.m. »
Ai luat-o foarte bine. Să o stăpânești sănătos. Să nu fie pe la suspensie sau bucși antiruliu( parcă asa le zice). Fă un test le amortizoare la Poliserv in Ploiești. Bucsele alea sunt niște chestii de cauciuc ieftine. Dacă se duc troncăne. Eu le-am schimbat o dată.

Offline NicNic

« Răspuns #474 : 20.Ian.2020, 04:29:19 p.m. »
Felicitari @Bogdanbb pentru achizitie!   :good:

Sa te bucuri de ea cat mai multi kilometri.

Ca sa nu fii off-topic, ai putea deschide un jurnal de bord, in sectiunea dedicata.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Sebulba

« Răspuns #475 : 21.Ian.2020, 04:56:27 p.m. »
Va salut! Sunt si eu in cautarea unui sx4 de vreo 2 luni si filtrez anunturile de ceva timp. Daca ajuta pe cineva....imi facuse cu ochiu anuntul asta https://www.olx.ro/oferta/vand-suzuki-sx-4-IDd8azP.html si l-am verificat cu ajutorul unui inspector auto care s-a dus sa testeze masina si mi-a trimis cateva poze.
Din drive test mi-a spus ca masina se comporta excelent, fara zgomote la rulare, trage foarte bine, nu a obs scurgeri la motor, el nefiind spalat si ca dpdv al functionarii nu are ce sa ii reproseze.
Insa pe partea estetica mi-a spus ca nu prea sta bine deloc, este atinsa si revopsita mai pe toate partile, pagurile de plastic sunt prinse cu suruburi, ceva puncte de rugina pe la aripi, strat mare de chit pe usi, care este crapat si sarit.
Tipul mi-a spus ca nu ma sfatuieste sa cumpar masina pt ca ar fi de investit pe partea estetica destul de mult  :(.
Nu vreau sa para ca fac reclama negativa sau alte chestii de genul. Fac postarea doar pt a ajuta un eventual cumparator, sa nu mai faca un drum pana la Bucuresti pt a vedea masina. Eu am platit 350 de lei pt vizionarea asta si doresc sa o impartasesc cu voi.
Am si pozele doveditoare insa nu reusesc sa le urc aici. Daca le doreste cineva, le pot trimite cu drag!

• Polo 9n

The following users thanked this post: newfolder

Offline shpeedy

« Răspuns #476 : 21.Ian.2020, 09:56:35 p.m. »
@Sebulba - cateva consideratii personale:
1. Imi pare cel putin ciudat acest SX4 - intrucat nu vad precizat pe undeva, imi pare a fi un 4x2; or 4x2 cu AC automat ar fi trebuit sa fie nivel de echipare GS. Iar nivelul de echipare GS, in 2010, venea cu un cu totul alt aspect exterior, cu ornamente argintii in fata si spate si bare longitudinale (vezi la mine in Jurnal). Iar ca dotari, GS are geamuri electrice fata-spate, ESP, scaune incalzite, iar pe versiunile post-2010 (facelift) discuri frana pe puntea spate.
2. Ciudate (pentru versiunile europene, made-in-Hungary) imi par si suporturile de pahare din consola centrala. Si antena radio in partea din spate. Chestiile astea le-am vazut pe modelele made-in-Japan destinate pietelor non-Europa (nu cred ca seria VIN incepe cu TSMEYB...).
3. Daca tot ai buget de 6,000Euro, mai degraba te uiti dupa un 4x4 - vine cu garda la sol de 19cm in loc de 17cm si un sistem 4x4 destul de ok.
4. Nu regreta faptul ca ai dat bani pentru o verificare prealabila a masinii SH - te poate scuti de probleme ulterioare (sau macar sa-ti ofere vizibilitate asupra costurilor viitoare). Si eu am lasat vreo 400 lei in urma cu o saptamana pentru o verificare in reprezentanta a unei masini SH si nu regret cu nimic decizia.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Online cristidav

« Răspuns #477 : 21.Ian.2020, 11:33:55 p.m. »
E posibil sa fie echiparea Aero. S-a vandut o perioada si arata la exterior exact asa, praguri, bumper si minispoiler.

LE: https://www.auto123.com/en/car-reviews/2010-suzuki-sx4-aero-hatchback-review/41557/
Cred ca i-am dat de cap :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: Sebulba

Offline shpeedy

« Răspuns #478 : 22.Ian.2020, 07:55:38 a.m. »
Tocmai ca la Aero ma gandeam, dar nu stiam ca ar fi fost facut si pentru Europa - de fapt, daca te uiti in link-ul postat de tine este vorba de versiunea pentru Canada, cu motor 2.0 benzina.

Dar am gasit ca ar fi fost disponibile chiar si in Europa, cu 1.6 :

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Sebulba

« Răspuns #479 : 22.Ian.2020, 08:27:58 a.m. »

2. Ciudate (pentru versiunile europene, made-in-Hungary) imi par si suporturile de pahare din consola centrala. Si antena radio in partea din spate. Chestiile astea le-am vazut pe modelele made-in-Japan destinate pietelor non-Europa (nu cred ca seria VIN incepe cu TSMEYB...).

Ai dreptate in legatura cu seria de sasiu, incepe cu JSAGY. La masina asta mi-a facut cu ochiu nr de km, care pe site-ul RAR sunt confirmati...
Tot astept sa apara ceva ok in aprox 6000 de euro. daca e si 4x4, e si mai bine :)
  • Polo 9n