Sa va mai spun in continuare.
Ieri si astazi m-a sunat de mai multe ori dealer-ul de la Sara dornic sa vada contractul semnat si de mine. Cum spuneam - a cerut un avans de 10.000 Eur si nu stiu de ce dar mi-a devenit putin suspecta treaba. Atunci m-am interesat in stanga si in dreapta si am aflat ca Sara are obiceiul de a nu se tine de promisiuni cu livrarile. In plus, un jurist care se ocupa cu insolventele mi-a spus ca avansul atat de mare este un semn ca firma nu merge prea bine. Am cautat si pe net si am gasit ca suspiciunea mea era intemeiata - adica si altii au patit-o destul de rau - vezi discutia de mai jos
http://forum.softpedia.com/topic/187837-sara-motors-timisoara/Am gasit si un dosar de insolventa din 2 aprilie 2015 - unde Sara Motors este debitor (adica datoreaza bani sau marfuri)
http://ajust.ro/blog/onrc/insolventenoi/2015_apr/dosarenoi_02_apr_2015/Si inca alte procese in care este implicata Sara la Tribunalul TM (un bloger chiar spunea ca ar fi fericit sa gaseasca un avocat care s-a specializat pe procese cu Sara).
Nu vreau sa fiu negativist - dar am impresia ca daca le dau acum un avans asa de mare o sa umblu eu cu miloaga pe la usa lor sa imi dea masina sau sa mai vina vre-una din dotarile promise - cand de fapt ei ar trebui sa umble dupa mine si sa faca in asa fel incat sa fiu multumit de serviciile oferite.
Shpeedy - opinia exprimata de tine ma face sa cred ca lucrezi pentru Sara under cover (dar poate gresesc). Oricum, sa sti ca la mine nu e vorba de leasing sau credit. Am economisit eu ceva bani si am mai imprumutat o parte de la prieteni (fara dobanda).
...daca ai respectivul buget - da cat mai mult avans. In plus, avans mai mare -> diferenta mai mica de acoperit cu credit/leasing -> dobanda mai mica -> rata mai mica sau perioada de platit rate mai mica (daca alegi sa platesti o rata mai mare). It's that simple...
Am inteles ca e si aici un topic despre Sara motors ... dar nu l-am gasit inca.
Oricum, daca sunteti curiosi, o sa va mai tin la curent cu mersul lucrurilor.