Autor Subiect: Sfat achizitie Suzuki SX4  (Citit de 113938 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline >pexic<

Re: Sfat achizitie Suzuki SX4
« Răspuns #270 : 21.Aug.2015, 10:16:04 a.m. »
Din experienta proprie pot sa iti zic: merita!
Am cateva zile de cand am luat unul SH

buna asta  :)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline ionutp

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #271 : 21.Aug.2015, 10:29:59 a.m. »
Buna, "nebuna" sunt incantat de achizitie. Nu trebuie neaparat sa astept 1000 de km sa imi cada ceva ca sa imi dau cu parerea  :P
Momentan, cel putin, merita. Nu spun, poate m-am pripit in a spune asta(la cateva zile de la achizitionare) insa fata de vechea masina e diferenta ca de la cer la pamant, astfel incat  inca sunt in starea aia de extaz post-cumparare  =))
  • Zukia 1.9 DDiS
Suzuki SX4 1.9 DDiS iAWD Code Name: Zukia

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #272 : 21.Aug.2015, 02:26:22 p.m. »
Pai dacă ti-a consultat-o doctorul o ora jumate, nu are ce sa cada, decât eventual "avansul în baia de ulei" (vechea gluma de la Dacie

S-o stăpânești sănătos, ești printre putinii dieselari cu SX4. Bucura-te de mașinuța!

Trimis cu Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ionutp

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #273 : 21.Aug.2015, 03:00:52 p.m. »

S-o stăpânești sănătos, ești printre putinii dieselari cu SX4. Bucura-te de mașinuța!

Multumesc mult pentru urare!
E de bine? E de rau? Am observat ca numarul diesel-urilor este semnificativ mai mic decat numarul benzinelor. De ce? :D
Eu vin de pe o benzinara si am vrut o schimbare. O sa dureze putin pana ma obisnuiesc cu zgomotul motorului de diesel dar imi place la nebunie totusi modul in care "toarce"  :D
  • Zukia 1.9 DDiS

Offline migabi

« Răspuns #274 : 21.Aug.2015, 03:13:28 p.m. »
Cand am luat eu masina, diferenta era de vreo 6000E (parca) in favoare benzinarei. Inca merg in banii aia.

Revenind, diferenta e mai mica (3350):

Suzuki Noul SX4
Versiune                        PretDDP           Pret promotional    Cu rabla la schimb
SX4 1.5 GLX 2WD         12.250 Euro         9.550 Euro *
SX4 1.6 GS 2WD ESP    13.550 Euro         10.850 Euro *
SX4 1.6 GLX 4WD         13.850 Euro         11.150 Euro *
SX4 1.6 GS 4WD ESP    14.850 Euro         12.150 Euro *
SX4 1.6 AT 2WD ESP    14.850 Euro                 12.150 Euro *
SX4 2.0 DDIS GS 4WD ESP 18.200 Euro         15.500 Euro *
« Ultima Modificare: 21.Aug.2015, 03:21:13 p.m. de migabi »
SX4 SE m16a awd 2011

Offline TudorT

« Răspuns #275 : 26.Aug.2015, 11:56:41 a.m. »
Ionut, e incurajator feedbackul tau, multumesc. Si ma bucur mult ca ai achizitionat o masina buna. De curiozitate - este 4x4? Si cam ce pret ai negociat pentru ea?
Din cate stiu eu nu se mai fabrica Sx4. Preturile afisate de migabi trebuie sa fie mai vechi!
In locul lui a aparut S-Cross-ul - care e o masina faina cu motor de 1.6 si 120CP (si cu vre-o 15 cm mai lunga). Am facut saptamana trecuta un test-drive trebuie sa recunosc ca mi-a placut.   ;)

• S-Cross

Offline ionutp

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #276 : 26.Aug.2015, 03:53:02 p.m. »
Nu am reusit sa o scot la mai putin de 6000E. Este modelul 4x4.
Da, preturile acelea sunt mai vechi.
Aveam posibilitatea de a achizitiona surata SX4-ului, Sedici, in aceeasi motorizare, cu un pret mult mai redus(4350E) insa mi s-a parut ceva suspect la pret  :D
  • Zukia 1.9 DDiS

Offline TudorT

« Răspuns #277 : 26.Aug.2015, 10:00:51 p.m. »
Dragii mei, sa va spun ce am facut astazi!
Tot plimbandu-ma printre diferite suze, comparand preturi, dotari, rulaje etc am ajuns cumva la concluzia ca tot mai bine ar fi sa ma orientez la una noua. In plus, si cei din familie mi-au zis ca ar fi mai fericiti sa respire mirosul unei masini noi. Asa ca, pentru ca aveam o oferta bunicica de la Sara Motors (TM) m-am decis la un S-Cross Comfort Lime  :good:
Asta presupune sa ma mai scobesc de cateva mii de EUR,  dar am miros nou in masina si 5 ani garantie.
Un mic inconvenient este ca S-Cross-ul mi se pare putin cam mare (are 15 cm in plus fata de Sx4) si acum am impresia ca o sa ma simt usor stanjenit prin parcari pana m-ai obisnui cu el (pt ca pana acum am condus masini mult mai micute)
Un alt inconventient este ca va trebui sa mai astept inca 2 luni pana vine masina din Ungaria - daca Sara isi respecta timpul de livrare de la sfarsitul lui Octombrie (timp in care o sa fiu pedestras).
In sfarsit, cei de la Sara auzind ca am 10.000 EUR mi-au sugerat sa ii dau pe toti avans. Mi se pare cam mare avansul asta - dar pe de alta parte daca tin banii la saltea tot nu castig nimic (ca nu ma pricep sa ii investesc la bursa). Voi ce ati face in locul meu?

PS Cred ca cu postul asta intram off-topic - pt ca deja nu mai e vorba de un SH. Macar sper ca Ionut sa fi beneficiat de pe urma framantarilor noastre.

• S-Cross

Offline Laurentiu

« Răspuns #278 : 26.Aug.2015, 10:07:56 p.m. »
1. ...am ajuns cumva la concluzia ca tot mai bine ar fi sa ma orientez la una noua.
2. S-Cross-ul mi se pare putin cam mare (are 15 cm in plus fata de Sx4) si acum am impresia ca o sa ma simt usor stanjenit prin parcari...
1.  :good: O alegere inteleapta pt. ce se comercializeaza la SH.

2. Exista senzori de parcare si problema poate fi rezolvata destul de usor.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ionutp

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #279 : 27.Aug.2015, 07:58:43 a.m. »
...m-am decis la un S-Cross Comfort Lime
Felicitari, sa o stapanesti sanatos, cat mai multi km sa ai cu ea! Ai facut o alegere inteleapta. O masina frumoasa, buna, insa putin piperata pentru un proaspat absolvent  :D
Citat
Macar sper ca Ionut sa fi beneficiat de pe urma framantarilor noastre.
La vremea achizitionarii, nici nu stiam de forum  =)) Pur si simplu masinuta asta m-a fascinat de pe vremea cand aveam benzinara(un Ford Fusion) dar voiam o masina pe Diesel, astfel incat am gasit-o pe Zukia, sau Sexica, asa cum a botezat-o consoarta ;)
  • Zukia 1.9 DDiS