Dragii mei, sa va spun ce am facut astazi!
Tot plimbandu-ma printre diferite suze, comparand preturi, dotari, rulaje etc am ajuns cumva la concluzia ca tot mai bine ar fi sa ma orientez la una noua. In plus, si cei din familie mi-au zis ca ar fi mai fericiti sa respire mirosul unei masini noi. Asa ca, pentru ca aveam o oferta bunicica de la Sara Motors (TM) m-am decis la un S-Cross Comfort Lime
Asta presupune sa ma mai scobesc de cateva mii de EUR, dar am miros nou in masina si 5 ani garantie.
Un mic inconvenient este ca S-Cross-ul mi se pare putin cam mare (are 15 cm in plus fata de Sx4) si acum am impresia ca o sa ma simt usor stanjenit prin parcari pana m-ai obisnui cu el (pt ca pana acum am condus masini mult mai micute)
Un alt inconventient este ca va trebui sa mai astept inca 2 luni pana vine masina din Ungaria - daca Sara isi respecta timpul de livrare de la sfarsitul lui Octombrie (timp in care o sa fiu pedestras).
In sfarsit, cei de la Sara auzind ca am 10.000 EUR mi-au sugerat sa ii dau pe toti avans. Mi se pare cam mare avansul asta - dar pe de alta parte daca tin banii la saltea tot nu castig nimic (ca nu ma pricep sa ii investesc la bursa). Voi ce ati face in locul meu?
PS Cred ca cu postul asta intram off-topic - pt ca deja nu mai e vorba de un SH. Macar sper ca Ionut sa fi beneficiat de pe urma framantarilor noastre.