Buna ziua,
Tocmai ma pregatesc sa dau avansul pentru un SX4. Am ales varianta de echipare: SX4 1.6 GS 2WD ESP ( 120 CP ).
Evident ca inainte de achizitie am inceput sa ma documentez. Forumurile sunt cea mai buna si realista cale de a afla despre eventualele probleme ale unei masini.
Dupa ce am citit pe forumul "nostru"
incep sa am dubii in privinta acestei masini.
In prezent conduc un Ford Fiesta. Consumul urban (in Bucuresti) este enorm. 10l/100km fara AC, 12l/100km cu AC. Extraurban este rezonabil dar la viteze de pana la 120 KM/h. ( respectiv 6.5 ).
Comparativ cu SX4, pentru consum mi se pare mai OK Suzuka.
Vis-a-vis de problemele tehnice, ma ingrijoreaza acest defect - sau proasta fabricatie - a casetei de directie. Sper sa fie o problema ocazionala, dupa cum am citit din posturile voastre.
Sper sa nu fiu off topic cand va intreb:
Puteti spune sincer ca recomandati achizitia uneui SX4 2WD?
Ca posesor de Ford, in prezent dupa aproximativ 3500 EUR platiti pe diverse operatiuni, nu mai recomand nimanui varianta Ford.
Ce-i drept iti asumi unele lucruri cand platesti Sub sau Pana in 11.000 EUR / masina, insa suprinzator vedem exceptii la Dacia prin LOGAN - inca mai asteptam la Duster.
Se poate un raspuns sincer va rog? evident pe privat ca sa nu aglomeram postul si sa nu fim off topic.
Va multumesc,
Chip