Autor Subiect: Sfat achizitie Suzuki SX4  (Citit de 113933 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Re: Sfat achizitie Suzuki SX4
« Răspuns #170 : 05.Mar.2010, 11:50:25 a.m. »
salutare :)

masina o poti vedea in orice miercuri daca ajungi la intalnire (e un topic)
eu iti sugerez sa citesti jurnalele de bord (zic eu sunt destule) de pe aici sau la probleme tehnice sx4 ca sa-ti faci o idee (sunt maisni cu 10.000km cu 45.000km etc)

eu pot sa zic ca am 14.000 km si o iubesc :D

- ca leasing am ales NBG mi s-a parut cea mai ok oferta la ora aia adica acum 6 luni :)

succes si sper sa faci alegerea potrivita :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #171 : 05.Mar.2010, 12:54:32 p.m. »
Salut @mihaii si bine-ai venit pe forum!

Tin sa te felicit pentru alegere, SX4 este o masina minunata. Eu o am de un an si ceva (un pic peste 16 mii km) si sunt extrem de multimita si fericita cu alegerea pe care am facut-o.

- de la dealar sa fac cumpararea (sunt din bucuresti), sa fie deschis si la negocieri
Pai in Bucuresti ai momentan doi dealeri: Radacini si Autonet (ar mai fi Union Motors in Otopeni, daca nu ma insel, insa ei sunt ceva mai noi). De Radacini nu pot sa zic prea multe... nu prea s-a scris mult despre ei pe forum, asa ca pe mine personal ma cam lasa rece. Ti-as recomanda deci Autonet, care au o relatie destul de buna cu noi, cu clubul. Au si un reprezentant activ pe forum, @WayOfLife.
Acum na, poti contacta mai multi dealeri si vezi cu care te intelegi mai bine ;)

- cauciucuri
Masina vine cu cauciucuri de vara Bridgestone Turanza parca, recomandarea mea e sa-ti iei si de iarna (acum poate ca nu mai e cazul, eventual in toamna), dealerii au avut o oferta de cauciucuri de iarna + jante de 15". Cauciucurile sunt Pirelli SnowControl, foarte bune, le am si eu pe masina. Am doua ierni cu ele si nu ma pot plange.

- alegere CASCO SI RCA
  - posibil sa fie nevoie de leasing (ce companie imi sugerati)
Eu am leasing de la UniCredit si deci implicit pentru CASCO si RCA am ales din optiunile lor; am mers pe Allianz.

- de ce sa ma feresc cand aleg alte optionale
Pai depinde ce optionale te intereseaza. Unele sunt destul de scumpute si nu prea merita, parerea mea.

Vezi, cum ti-a sugerat si @whizzy, topicul de intalniri in Bucuresti. Hai sa ne cunoastem si vezi si zuzele ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Nanoq

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Femeie
« Răspuns #172 : 06.Mar.2010, 12:24:40 a.m. »

Puteti sa-mi dat i si mie cateva sfaturi de care sa tin cont gen

- de ce sa ma feresc cand aleg alte optionale
  - cauciucuri
  - alegere CASCO SI RCA
  - posibil sa fie nevoie de leasing (ce companie imi sugerati)

Optionale:
Depinde foarte mult ce-ti doresti. Nasul meu este INCANTAT ca la masina lui are senzori de ploaie si farurile i se aprind automat. Pentru mine, aceste optionale sunt total neinteresante.
Personal, gasesc la varianta GS aproape tot ce-mi doreste sufletelul. Eu ca optionale am ales asa:
- covorase
- senzori de parcare
- plasute pt portbagaj
Urmeaza cat de curand (si imi pare tare rau ca nu am comandat de la inceput) un scut pt motor.

Casco si RCA
Daca achizitionezi masina prin leasing, alege o firma de asigurari din lista societatii de leasing.

Leasing
Nu imi este necunoscut acest domeniu, asa ca sfatul meu este sa vezi oferta mai multor societati, vezi ce conditii au (dobanda, comision management, taxe de inchidere, taxe achitare anticipata, penalitati etc), cere un scadentar ca sa vezi cam cat iti iese rata.
Si nu uita sa studiezi si oferta bancilor.
In final vezi care varianta iti convine mai mult: leasing sau imprumut bancar.

Offline Nick666

« Răspuns #173 : 10.Apr.2010, 08:54:57 a.m. »
Si ca sa fim ONtopic singura data cand am simtit ca masina ar avea motor puturos era intr-un deal depasind un tir cu a 5-a la 90 (doar ce iesisem din curba) si cand am vazut ca vine din contrasens un alt tir am calcat-o la fund.
:-O

Cautand curba de putere/cuplu la motorul de 1.5 am dat peste topicul asta si acest post, asta e un exemplu de cum nu se face o depasire . Chiar si la vechea dacie 1310 o bagam in a4a la 90 la ora pt o depasire de genul . La motorul asta trebuia sa fie in a3a .
« Ultima Modificare: 10.Apr.2010, 09:05:53 a.m. de Nick666 »
1.5 GLX AC 2009

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #174 : 27.Nov.2010, 11:42:15 a.m. »
  Am comandat la Ploiesti un SX4 alb, 1.6 GS ESP. Am ales ca optionale: scut, alarma si cotiera(desi la ultima nu sunt convins ca-si merita banii mai ales ca s-ar putea sa-mi ingreuneze accesul la comenzile dintre scaune;ce parere aveti?). Va rog sa-mi trimiteti si mie , daca aveti, manualul utilizatorului in limba romana in format electronic. As vrea sa-l citesc inainte sa-mi vina masina. Multumesc frumos!
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #175 : 29.Nov.2010, 06:30:37 p.m. »
Felicitari pentru achizitie. Nu am traducerea in limba romana in varianta electronica, dar, daca vrei varianta in engleza, trimite-mi adresa de email pe PM.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline maxutu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #176 : 02.Dec.2010, 07:47:44 a.m. »
 Am comandat la Ploiesti un SX4 alb, 1.6 GS ESP. Am ales ca optionale: scut, alarma si cotiera(desi la ultima nu sunt convins ca-si merita banii mai ales ca s-ar putea sa-mi ingreuneze accesul la comenzile dintre scaune;ce parere aveti?). Va rog sa-mi trimiteti si mie , daca aveti, manualul utilizatorului in limba romana in format electronic. As vrea sa-l citesc inainte sa-mi vina masina. Multumesc frumos!
sal ,
am manualul in lb.romana
cam 4mb,pdf, e complet
cum as putea sa il trimit?
« Ultima Modificare: 02.Dec.2010, 07:54:03 a.m. de maxutu »

Offline miocrl

« Răspuns #177 : 02.Dec.2010, 08:43:05 a.m. »
4Mb merge atasat la e-mail

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #178 : 02.Dec.2010, 04:44:30 p.m. »
sal ,
am manualul in lb.romana
cam 4mb,pdf, e complet
cum as putea sa il trimit?

Multumesc frumos. Trimite-mi-l pe e-mail. Raman dator
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline maxutu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #179 : 03.Dec.2010, 08:20:34 a.m. »

Multumesc frumos. Trimite-mi-l pe e-mail. Raman dator

Am incercat, pe email din forum , nu am reusit, se pare ca se incarca numai poze.
Ca sa ne fie mai simplu, eu zic sa-ti creezi o adresa de email temporara , pe care sa o postezi.