Autor Subiect: Sfat achizitie Suzuki SX4  (Citit de 113920 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Sfat achizitie Suzuki SX4
« Răspuns #140 : 13.Iul.2009, 10:34:58 p.m. »
Avind in vedere cele scrise aici (adica Date Registered:  July 10, 2009, 02:30:14 PM si Last Active:  July 10, 2009, 02:50:12 PM) am o vaga banuiala ca desi zicea ca "astept cu mare interes raspunsuri din partea posesorilor/posesoarelor de SX4" initiatoarea topicului si-a diminuat brusc acel "mare interes"  :(

... si dupa ce am dat "Save" la post-ul meu ... am constatat ca nu sint singurul care a ajuns la aceasta concluzie  :D
« Ultima Modificare: 13.Iul.2009, 10:37:35 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #141 : 13.Iul.2009, 10:53:52 p.m. »
Hai lasa ca poate au si altii aceleasi idei despre masina si poate se mai lamuresc citind topicul.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline xim

« Răspuns #142 : 13.Iul.2009, 11:37:55 p.m. »
treaba faina...este ca initiatoarea discutiei a cam disparut..."in ceata"...mi-a placut cum ne argumentam (justificam) toti propria alegere :)... ce as remarca este legat de "cit dai atita face" ... ca remarca....i-as recomanda initiatoarei topicului sa nu cada in capcana pret=calitate...si sa se uite putin la fiat sedici ultima versiune si sa vada ca pentru un FIAT SEDICI "superdotat" plateste 17386 (adica cu vreo 4696 euro in plus) si va avea in plus tapiterie de piele dar nu va avea keyless si scaune incalzite. Daca pretul este crieteriul...luati fiat...si uluiti-va vecini cu pretul masini...dar ...urmariti si forumul suzuki...problemele care pot sa apara sunt aceleasi...caci la urma umei este vorba de ACEEASI MASINA!...

PS. Am intilnit mai zilele trecute un director de vinzari de la un dealer fiat, care si-a luat anul trecut un fiat bravo, la superdiscount, undeva la 12-13000 euro, acum...l-ar schimba bucuros pe un sx4...
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Alexandrina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Femeie
« Răspuns #143 : 14.Iul.2009, 11:32:12 a.m. »
Am fost intr-adevar la AutoNet, mi-au spus ca au ultima masina SX4 GS, cea de 12.600, dar cand am ajuns aproape sa semnam actele, mi-a facut vanzatorul surpriza neplacuta si m-a anuntat ce e data si ultima si nu mai are decat GS 4WD, la 11.900.
Cand m-am hotarat si eu si am cerut din nou proforma, contract, fisa, numai ca am citit acum de nenumaratele probleme cu caseta de directie, cu servodirectia, sunt posesori care au achimbat caseta de directie de trei ori si nu au iesit inca din garantie... ce sa mai cred?

Post Merge: 14.Iul.2009, 11:51:31 a.m.
... au fost trei zile de weekend :)
... nu am scris pentru ca am tot cercetat alte site-uri incercand sa ma hotarasc ce sa fac, sa imi iau Suzuki SX4 4WD sau nu.

Problema mea este in momentul de fata daca imi permit sa imi iau Suzuki Sx4 GLX 4WD, avand in vedere ca problemele cu caseta de directie sunt mari.
Nici nu stiu ce sa mai cred. Raspunsurile primite de la voi sunt imbucuratoare si va multumesc, ramane sa ma hotarasc eu.... Problema e ca vreau o masina fiabila pentru mine, sa nu merg mereu cu ea in service, sa nu mi se opreasca pe strada, sa nu zdrangane volanul din cauza casetei de directie, sa nu imi faca probleme schimbatorul de viteze, etc.

Credeti ca SX4 indeplineste doleantele mele?
« Ultima Modificare: 14.Iul.2009, 11:51:31 a.m. de Alexandrina »
SuzieQ rules!

Offline Cristi

« Răspuns #144 : 14.Iul.2009, 11:52:15 a.m. »
Pai daca o iei asa, nu iti mai iei masina :) Uita-te pe orice forum de marca si vei gasi zeci de probleme. Cel mai bine e sa iei masina care-ti place. Fa un exercitiu si incearca sa cauti problemele tehnice pe vwforum, club-fiat, clubopel, reno s.a.m.d. Te vei speria si vei ajunge la concluzia ca e mai bine cu transportul in comun :D

In opinia mea masina asta nu are (pana acum) probleme grave, de genul sa te lase masina in mijlocul intersectiei. De problema cu caseta de directie cel mai bine e sa intrebi pe acel topic. Stiu ca pana la un moment dat, aparea doar la masinile fabricate inainte de o anumita data.
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline BXXENL

« Răspuns #145 : 14.Iul.2009, 12:21:25 p.m. »
Problema cu caseta de directie a fost rezolvata in loturile anterioare. A mea (2008) nu are probl asta. Eu in 17.000 de km n-am avut nici o probl, cu ea, nici macar n-a tusit o data. Si pe unde si in ce hal a umblat saracutaaa =((
  • SX4 1.5
Alex

Offline Alexandrina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #146 : 14.Iul.2009, 12:41:16 p.m. »
E bine de stiut... sunt tare speriata cu caseta asta de directie... nu e o chetie simpla si nu am chef sa imi iau masina - cum imi spunea agentul de vanzari - si sa rezolv problemele la garantie, adica sa stau prin garantii cu ea :)

Post Merge: 14.Iul.2009, 12:45:27 p.m.
Eu am masina de 7 luni si 10 zile si pana acum nu a avut nici un fel de problema. Sunt extreeem de multumita! :x
In sfarsit, imi scrie si mie o fata!
Ma bucur ca esti fana, sunt si eu eu fana, desi nu am inca masinuta, dar o fana ingrijorata de problemele cu caseta de directie.
Tu ce ai schimbat la masina  pana acum - daca ai schimbat?
« Ultima Modificare: 14.Iul.2009, 12:45:27 p.m. de Alexandrina »
SuzieQ rules!

Offline miocrl

« Răspuns #147 : 14.Iul.2009, 01:09:02 p.m. »
ce ziceti daca la caseta de directie adaugam un poll sa vedem cati au avut problema asta?
« Ultima Modificare: 14.Iul.2009, 07:35:57 p.m. de hugbear »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #148 : 14.Iul.2009, 02:14:00 p.m. »
miocrl: pare buna ideea dar sa fie un minim de macar 5000km ?

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #149 : 14.Iul.2009, 02:17:41 p.m. »
In sfarsit, imi scrie si mie o fata!

Si ti-am raspuns de mult, chiar :D Si ti-a mai scris o fata - @Suzika ;)

Tu ce ai schimbat la masina  pana acum - daca ai schimbat?

Nu am schimbat absolut nimic pana acum, nu a fost nevoie. Masina merge excelent si inca nu ma pot plange de ceva (poate doar de stalpul fata stanga, care e prost proiectat :P dar na, asta nu tine de probleme de service).
De fapt, de schimbat am schimbat doar asta iarna rotile, i-am luat roti noi cu jante de otel pe 15" si cauciucuri de iarna. Merge fantastic prin zapada cu ele! :x Insa de cand cu caldura am revenit la rotile cu care a venit din fabrica.

Sa stii ca de chestia cu caseta de directie mi-a fost si mie teama... dar mi-am dorit foarte mult masina, asa ca nimic nu m-a putut opri!
« Ultima Modificare: 14.Iul.2009, 02:19:28 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x