Autor Subiect: Sfat achizitie Suzuki SX4  (Citit de 113922 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dragon

Re: Sfat achizitie Suzuki SX4
« Răspuns #130 : 10.Iul.2009, 11:23:00 p.m. »
Pentru Alexandrina!
Nu te las influentata de nimeni!Fa un drive test cu SX4 ambele variante de motorizare si verifica inregistrarile  computerelor de bord sa vezi cam ce consum au motoarele .Trebuie sa ai in vedere ca aceste masini sint exportate si in SUA.Acolo sint si norme si cerinte mai severe ,inclusiv concurenta acerba.
Eu zic ca merita achizitionarea unei asemenea masini,dar sa iei varianta GS!

• Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline hugbear

« Răspuns #131 : 11.Iul.2009, 12:16:09 a.m. »
:) Hai sa nu inducem oamenii in eroare...GS AT NU are transmie 4x4 ;)
Corect. Evident insa, vine si momentul in care cineva (respectiv eu :) ) introduce reptila: da' de ce vrei tu, mai Alexandrina, sa renunti la farmecul acestei masinute, care este dat tocmai de capabilitatile de tractiune integrala? Doar pentru un centimetru de confort in plus? Merita? Stiu ca fetele nu vor sa-si mai bata capul cu niste comenzi in plus, dar daca baietii pot, voi de ce n-ati putea?? :D
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #132 : 11.Iul.2009, 12:22:48 a.m. »
@Hug:
Pentru ca daca e viscol doamnele nu merg la mall,
Pentru ca intre coafor si casa e putin probabil sa dea de teren accidentat,
Pentru ca pana la supermarket nu au de traversat ape,
Pentru ca oricum nu le place noroiul,
Pentru ca daca primaria nu da zapada, vorbesc la telefon in loc sa se viziteze...
Pentru astea dar si pentru multe altele, majoritatea femeilor aleg A/T in loc de 4x4.  :D
Dar, si pentru asta noi le iubim  B-)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adir

« Răspuns #133 : 11.Iul.2009, 09:20:44 a.m. »
Citat
Pentru ca intre coafor si casa e putin probabil sa dea de teren accidentat,
Pentru ca pana la supermarket nu au de traversat ape,
Tu nu locuiesti in Romania?  :D
  • SX4

Offline sprite

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #134 : 11.Iul.2009, 09:59:55 a.m. »

...corect. Mea culpa. :fluier:

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #135 : 13.Iul.2009, 11:32:51 a.m. »
Fa un drive test cu SX4 ambele variante de motorizare si verifica inregistrarile  computerelor de bord sa vezi cam ce consum au motoarele.

Nu cred ca e foarte relevant consumul la un drive test un mergi maxim 10 minute cu masina :dknw: Poate ma insel...

Stiu ca fetele nu vor sa-si mai bata capul cu niste comenzi in plus, dar daca baietii pot, voi de ce n-ati putea?? :D

Nu generaliza :baston: :D

Si eu sunt de acord ca este mult mai utila functia 4x4 decat cutia automata, dar na, fiecare stie mai bine ce-si doreste si ce i se potriveste (@Suzika este un exemplu bun in acest sens, ea a fost chitita din start pe cutia automata si asta si-a luat :) )
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #136 : 13.Iul.2009, 03:47:50 p.m. »
Imi place mult promotia Suzuki SX4 1.6 AT, dar am auzit pareri contradictorii despre masina.

cum stam cu parerile? tot negativiste sau s-au mai schimbat inspre pozitiv?

Offline hugbear

« Răspuns #137 : 13.Iul.2009, 06:53:10 p.m. »
Nu generaliza :baston: :D
N-am generalizat. Dupa cum ziceam, e o soparlica... ;) Desi bag seama ca Alexandrina si-a facut cont, a pus bomba si a disparut in ceata (profilul ei zice ca a fost activa ultima data la 20 de minute dupa crearea contului, acum 3 zile...) asa ca ne cam racim gura de pomana. Sper totusi sa fie absenta doar din cauza ca a fost ocupata cu cauze mai nobile...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #138 : 13.Iul.2009, 07:26:25 p.m. »
asta vroiam sa zic si eu :))

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #139 : 13.Iul.2009, 09:49:07 p.m. »
Corect. Evident insa, vine si momentul in care cineva (respectiv eu :) ) introduce reptila: da' de ce vrei tu, mai Alexandrina, sa renunti la farmecul acestei masinute, care este dat tocmai de capabilitatile de tractiune integrala? Doar pentru un centimetru de confort in plus? Merita? Stiu ca fetele nu vor sa-si mai bata capul cu niste comenzi in plus, dar daca baietii pot, voi de ce n-ati putea?? :D

Alo, alo ...aici nu discreditam pe nimeni, si nici nu perpetuam razboiul intre "sexe"
Ce iti spun, e valabil si pentru MIRCEA CARTARESCU al forumului nostru, adica @bogdanb (cu a lui varianta suzukista la " de ce iubim femeile")  :)

Raspunsul , @Hugbear, ti l-ai dat singur ;) " Stiu ca fetele nu vor sa-si mai bata capul cu niste comenzi in plus, dar daca baietii pot, voi de ce n-ati putea?? " PUTEM, DA' NU VREM.
Fata a zis clar ce masina vrea, si daca e la fel de "chitita" ca mine (merci, @Khaos, pentru sustinere), puteti sa scrieti si poezii, si romane, ca tot AT isi cumpara  :happy:

P.S.Mai aveam cate ceva de scris, dar...sunt offtopic.
Pe scurt, suntem pe un forum SUZUKI, nu SX4, si  ar insemna , domnii mei, sa convingem pe toti care au swift, splash, sx4 1.5 sau 1.6 2wd sa isi ia NUMAI 4X4. Pentru ca altceva nu mai exista , totul incepe cu asta,cu 4x4, si nici o masina altfel nu a mai mers si nu va putea merge pe noroi, zapada, viscol :)
« Ultima Modificare: 13.Iul.2009, 09:55:02 p.m. de Suzika »
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)