Autor Subiect: Sfat achizitie Suzuki SX4  (Citit de 113923 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Sfat achizitie Suzuki SX4
« Răspuns #120 : 10.Iul.2009, 04:08:31 p.m. »
Eu am masina de 7 luni si 10 zile si pana acum nu a avut nici un fel de problema. Sunt extreeem de multumita! :x
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
« Răspuns #121 : 10.Iul.2009, 04:31:07 p.m. »
Buna ziua!
Imi place mult promotia Suzuki SX4 1.6 AT, dar am auzit pareri contradictorii despre masina.

Incep cu cele bune:
- mecanicul spune ca e fiabila si a mai primit la service, dar fara probleme mari
- alti prieteni/cunoscuti sunt impresionati de pret
- voi, pe forum, va exprimati incantarea ...de asemenea :)

Pareri proaste:
- motor Fiat Italia :(
- fabricata in Turcia :(
- piese de schimb scumpe
- pica cand iese din garantie
- vin bushite rau in service
- cam cat dai, atata face :(

Astept cu mare interes raspunsuri din partea posesorilor/posesoarelor de SX4 si care au masinuta de mai mult de 2 ani. Aveti probleme cu ea, cu piesele, va scutura de bani, trebuie sa o duceti des in service?

Va multumesc mult si sper sa intru in club cat mai curand :)

Cred ca in privinta masinii GS 1.6 AT ai avut de unde sa auzi FOARTE PUTINE PARERI...Despre SX4 in general, insa, aveai de unde alege, cum se spune :) Curios, de unde ai ales tu parerile proaste, ca eu am citit sute de pagini, forumuri , pro si contra suzuki, comparatii facute si in tara dar si in alte tari, sx4 versus fiat sedici in primul rand, dar si sx4 versus qashqai, daihatsu terios, kia ceed, honda city, opel corsa,subaru outback,subaru impreza,toyota RAV 4, mini cooper...Eu am sx4 1.6 GS AT, si , inainte de a o cumpara, nu am obtinut informatiile de pe forumul suzuki;), am vrut sa am pareri cat mai obiective; mai mult, am cautat sa citesc articole din tari in care aceasta masina sta mai bine la capitolul vanzari.Abia apoi am trecut la forumuri, iar pe cel din romania m-am inscris tarziu, cand, recunosc, hotararea PRO SUZUKI era deja luata ;) Discutiile vis a vis de masina au fost legate strict de alegerea cutie automata versus transmisie 4x4.

In ceea ce priveste pretul, incearca sa iti faci cat mai multe "configuratii" pe site-urile altor masini, in pretul de la suzuki, si sa faci o comparatie.Nu neaparat ce spun cunoscutii despre pret conteaza, ci ce ofera masinuta asta la acest pret.12500 pot sa insemne multi bani pentru o anumita masina, dar putini pentru alta.

In ceea ce priveste "brandul", asa cum a spus si @adir, la unele masini platesti 2-3 mii euro in plus numele.E de ajuns sa faci comparatia sx4 cu sedici, ca sa iti dai seama ca platesti 3500 de euro numele de fiat.

MERGI LA  UN DRIVE TEST. E gratuit si vei intelege mai bine daca vrei sau nu aceasta masina...In poze sunt TOATE frumoase.
 :)

SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #122 : 10.Iul.2009, 04:39:14 p.m. »
Sunt foarte multumit de masina si nu am avut nici o problema cu ea (masina face acum 1 an de cand o am....  :))..., asa ca hotararea trebuie luata de tine, exact ce masina vrei....  ;)

Offline sprite

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #123 : 10.Iul.2009, 05:11:08 p.m. »
Parerea "altora"...
http://www.verdictoncars.com/jsp/vocmain.jsp?lnk=201&make=Suzuki&mk=&model=1076&go.x=18&go.y=10

...iar ca idee principala: Four-wheel drive superminis are still a niche market but if you're looking for something small with occasional off-road ability (like maybe the track to your country dwelling) the SX4 is perfectly adequate.

Venind de la niste acrituri, care sunt, e ceva :)
« Ultima Modificare: 10.Iul.2009, 05:19:21 p.m. de sprite »

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #124 : 10.Iul.2009, 05:21:36 p.m. »
hmm ma bag si eu ...

- ca prim pas si ca posesor foarte multumit de vw si membru al forumului te invit sa citesti si acolo de probleme intampinate la passat/audi/golf etc
- exista pe piata la ora actuala o oferta mai buna pentru o astfel de masina si cu dotarile respective?
- cel mai important la ce folosesti masina :)
- fiabilitatea .. vom vedea :) dar daca citesti toate forumurile o sa dai de mai multi utilizatori multumiti decat de nemultumiti

Offline adir

« Răspuns #125 : 10.Iul.2009, 05:25:04 p.m. »
Si trebuie sa tinem cont ca de obicei aia nemultumiti fac galagie mai mare decat cei multumiti (se poate intelege asta, nu?).

Saracul Jimny, i-au dat aia de pe verdictoncars o singura stea.
  • SX4

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
« Răspuns #126 : 10.Iul.2009, 07:16:30 p.m. »
Parerea "altora"...
http://www.verdictoncars.com/jsp/vocmain.jsp?lnk=201&make=Suzuki&mk=&model=1076&go.x=18&go.y=10

...iar ca idee principala: Four-wheel drive superminis are still a niche market but if you're looking for something small with occasional off-road ability (like maybe the track to your country dwelling) the SX4 is perfectly adequate.

Venind de la niste acrituri, care sunt, e ceva :)

:) Hai sa nu inducem oamenii in eroare...GS AT NU are transmie 4x4 ;)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline dan radu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • SX4 4WD GS 1.6 benzina
« Răspuns #127 : 10.Iul.2009, 07:45:11 p.m. »
proprietar de sx4 4*4 gs benzina, de vreo 2 luni, foarte multumit de masina ca prestanta de ansamblu, performante, confort, dotari (mai ales la acest pret - 12690- intr-adevar imbatabil, in comparatie cu orice alta oferta, inclusiv Sedici - care cu pret promo la aceleasi dotari/ optionale e pe la 18000 ! - ) manevrabilitate in oras, pozitie mai inalta de condus, stabilitate in curbe (chiar foarte stabila !), etc. Nemultumiri mici: a se vedea ce am postat pe "probleme tehnice". Nemultumire mare: consumul (discutat in sectiunea "diverse", dar se pare ca e o problema mai mult "personala".. )
in concluzie masina merita din plin si atentia si banii, iar pentru "drumurile noastre" (cum se spune) e un echilibru perfect.. si banatenii stiu ce spun, cind ma refer la drumuri.. trec cu masina f lejer prin destule locuri si in oras (Timisoara) si in afara (am facut un drum lugoj-caransebes-orsova.. dezastru..) in care marci celebre, si mult mai curtate (ca de aceea, asa cum s-a scris mai sus, se dau si bani in plus, doar pe firma) se chinuie sa nu-si frece burta pe asfalt..

Offline bogdanb

« Răspuns #128 : 10.Iul.2009, 08:31:41 p.m. »
@Alexandrina: Pe acest forum gasesti orice informatie pro si contra SX4, dar toate sunt avizate, venind de la posesori cu experienta.
Cel mai bine, mergi la un dealer si cere un test-drive.
Sau, vino la o intalnire . ;) Vei avea ocazia sa faci un test drive si sa afli orice informatie vei vrea direct de la posesori.
Welcome to the club!  >:D<
« Ultima Modificare: 11.Iul.2009, 12:54:30 a.m. de hugbear »
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline M_TM

« Răspuns #129 : 10.Iul.2009, 11:19:23 p.m. »
Eu unul cred ca @alexandrina e convinsa.Singura problema acu e cate sa cumpere ,una sau doua ???? :D
Ati fost superbi si cred ca dealerii  suzuki o sa va contacteze ...... ;)