Momentan problema cu ambreiajul o s-o la "la relanti". M-am intalnit aseara cu ATA si am facut o diferenta. Mie mie se pare ca e cam la fel, desi a mea trepideaza mai tare in panta. O sa incerc si o benzina mai puternica data viitoare. Si daca nici asta nu merge o sa merg in service la doly sa isi dea si baietii o parere..
apropos: Foarte de treaba baiat ATA. Poate data viitoare ne intalnim mai multi..
Noi aseara am apucat doar sa ne "alergam" putin cu masinile pe una din cele 7 coline
in sensul ca ne-am tinut unul dupa celalalt pana am gasit un punct mai liber unde am putut discuta si verifica masinile. A mers si ATA pe a mea si nu a vazut diferenta. Eu inca imi sustin nebunia si spun ca trepideaza si ca e de la ambreiaj. Am condus cateva masini la viata mea si asta e prima data cand vad evolutia asta la o masina. La cumparare, masina asta fugea de iti era frica sa iei piciorul de pe ambreiaj. Poate va mai amintiti, poate la unii a ramas neschimbat. Ei bine.. La mine s-a schimbat si nu imi place..
Sa aveti drumuri bune!