Din pacate asa-i. E greu la Iasi daca defectul nu-i clar. N-au nici un interes pe garantie, daca-i cu banul jos se face treaba.
La mine la caseta n-au avut incotro pentru ca jocul cremalierei la iesirea de pe partea dreapta era prea evident, insa si asa s-a strambat nitel din nas ca sa mai amanam. Dar s-a rezolvat. Iasul face treaba, dar trebuie dovedit clar defectul. Din pacate la tine e cu asa si asa. Daca ai chef si timp sa te duci la Bucuresti la Autonet acolo cred ca ti se va putea rezolva ceva. Am descris pe topicul lor la service experienta mea cu ei, deci ar trebui sa fie ok si pentru tine.
La Iasi se pare ca e foame de bani mai mare si deci procesul de garantie decurge "mai greu" dar decurge. Iar atuul lor e ca fac treaba buna, chiar daca trebuie s insisti cateodata desi nu-i normal.
Parerea mea e ca daca simti ca incepe sa cedeze (poate esti "norocosul" unui ambreiaj din ala eco de 2 lei) sa-i dai in nas mai tare ca sa cedeze cu totul si stii o treaba si atunci n-au ce face si trebuie sa ti-l schimbe. Totul sa nu treci de 15.000, ca pe urma e mult mai greu si la Iasi sigur n-ai nici o sansa.
Repet, la Dolly mere treaba, dar si scartaie cateodata, asta e, nicaieri nu-i perfect.
Succes,