Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144880 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #400 : 18.Mai.2013, 05:08:43 p.m. »
... daca nu si compania care-l produce  :-S

Poate o mai fi vre-o sansa: http://www.businessspectator.com.au/news/2013/5/8/technology/nokia-ceo-taken-task-angry-shareholders. Desi ... cam timida reactia, disproportionata fata de situatia companiei. Poate oamenii chiar n-au nevoie de bani ... in special fondul de pensii finlandez cu investitii la Nokia  :-S.

Intre timp au mai scos Lumia 925, o variatiune (foarte buna probabil) pe tema WP8 si Asha 501. Personal imi place simplitatea lui Asha 501. E practic un MeeGo simplificat  :-)) pare imposibil ... dar uite ca in secolul 21 se poate CHIAR si mai simplu decat ce-i pe N9. Sper sa aiba succes cu linia asta si sa continue ideea, pentru ca in mod clar "umanitatea" are nevoie de evolutie in directia asta, nu de 7 ecrane desktop, 4 ecrane de aplicatii, n ecrane de widget-uri, n Gigi de RAM, procesoare cu 7000 de core-uri, telefon cat lopata => si MULTE sute de euro bucata.

In timpul asta inovatiile adevarate marca Nokia stau la sertar pentru ca dauneaza grav sanatatii ... Microsoft  :D.
Probabil le vom gasi la competitori in curand. LG ameninta pe bloguri ca vor scoate in curand, dar ... nimic concret pana acum, doar intoxicari scrise. Se misca greu lumea  :D. Koreenii n-au reusit s-ajunga la sertar si ... neavand inspiratie ... e grele .. pluseaza la procesorsi RAM, iar Apple ... de cand nu mai are cine sa le arate CALEA au scos numai imbunatatiri lipsite de viziune si importanta ... intrand in acelasi joc al iuresului dupa hardware.

Sa vedem cu ce vine Jolla, pentru ca urmeaza zilele astea sa lanseze in sfarsit si terminale, dupa ce au innebunit lumea cu teaser-e mai mult sau mai putin reusite. Oricum, din ce-am vazut Sailfish este tot o variatiune. Greu de facut ceva cu adevarat revolutionar ... de catre aceeasi oameni care au avut geniul sa conceapa ceva ca N9/Harmattan. Cred ca pur si simplu nu e omeneste posibil intr-un timp asa scurt. Mintea le va fi mult timp de-aum incolo fixata pe acele elemente is mai mult decat variatiuni nu vor putea produce.

Altii ... care ar mai fi? Blackberry-ul cel nou pare a fi nu numai inspirat ci chiar o copie serioasa a lui MeeGo Harmattan, cu insertii discrete dar consistente de Symbian. Sa fie oare lipsa de reactie 'legala' a Nokia datorata unei treceri in acte a Symbian-ului in curtea  Blackberry? N-ar fi exclus. Asta ar explica timpul de dezvoltare extrem de scurt. In plus, ar rezolva pentru Mr. Elop...crosoft problema ghimpelui din coasta: greaua mostenire Linux din curtea Nokia, care cred ca nu-l lasa sa doarma noaptea => pentru ca atat timp cat se afla acolo, exista posibilitatea sa erupa din nou ...  >:)
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #401 : 20.Mai.2013, 12:39:30 a.m. »
La treaba cu browsingu' seamănă foarte bine cu ce era BlackBerry înainte de era BB 10 noul Nokia. Interesant.
Între timp si BlackBerry a mai scos ceva, BlackBerry Q5 care cred ca concurează fix cu produsul Nokia.

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutz

« Răspuns #402 : 21.Mai.2013, 04:49:19 a.m. »
Blackberry Q5 este similar cu 10, doar ca are tastatura fizica. Vorbim deci de 2Gigi de RAM, 4G s.a.m.d. Deci e doar acolo, un pic mai jos decat celalalt.
Asha 501 este chiar low-cost adevarat. N-are nici macar 3G, ci doar 2G si WiFi. Insa ... are 128 mega RAM si e fluid. Asta e lucrul care impresioneaza. Restul hardware-ului lipseste pentru ca nu s-a dorit, nu ca nu putea Nokia sa-l integreze. Intrebarea ar fi ... cum ar fi daca ar pune pe el 2Gigi de RAM  :D. Evident, nu vor. Dar intrebarea ramane  ;)

Oricum, intre timp s-a concretizat si ideea celor de la Jolla si ...  :x imi place. Sper sa aiba succes in ce fac pentru ca mi se pare directia corecta, mai ales acum dupa ce am pus mana pe N9. Ma gandesc sa ma inscriu si eu la pre-order, chiar daca am un telefon bnu acum si nu vreau sa-l schimb in viitorul apropiat, as face-o mai mult ca sa le sprijin business-ul. Mai astept insa ceva timp, sa apara mai multe informatii legate de pietele pe care o sa il lanseze, detalii de livrare ... etc.

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Daniel42

« Răspuns #403 : 03.Iun.2013, 11:38:45 a.m. »
Si-a luat cineva HTC ONE ? Am vazut ca este destul de laudat pe site-urile de specialitate . Ce parere aveti despre el in functie de ce ati citit sau de intrebuintare ? Acumulatorul ce se aude despre el ? Asta este lucrul cel mai deranjant la smartfonuri , cind trebuie sa te lipesti de o priza mai tot timpul .  :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Silfax

« Răspuns #404 : 05.Iun.2013, 10:26:48 a.m. »
I-am luat kinderului de Craciun HTC One-C si din cate vad a rezistat eroic, iar el a ramas la fel de incantat de cum ruleaza diferite aplicatii. Mai multe detalii nu am. A si inca un amanunt, camera este una ok, fotografiile iesind neasteptat de bine ca si definitie/culori, etc.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline shpeedy

« Răspuns #405 : 05.Iun.2013, 11:25:24 a.m. »
A si inca un amanunt, camera este una ok, fotografiile iesind neasteptat de bine ca si definitie/culori, etc.

Inclin sa cred ca fotografiile "ies bine" doar cand le vizualizezi pe ecranul telefonului... Pe LCD/plasma/LED/print o sa vezi ca nu mai e chiar asa de roza situatia...  ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #407 : 14.Iun.2013, 07:03:04 p.m. »
Cred ca la ora actuala la egalitate cu S4 este Xperia Z, care are un procesor cu o frecventa mai mica dar exceleaza la celelalte capitole :pardon: :good:
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline NicNic

« Răspuns #408 : 15.Iun.2013, 10:40:24 a.m. »
Acum am un Galaxy Note 8.0

E nou, se misca foarte bine. E foatte confortabil la tastare.  Si precis.
Mai multe, mai tarziu, de la cel care ii va face review-ul.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #409 : 15.Iun.2013, 02:49:51 p.m. »
Allview P5 Quad - Multumit in mare parte cu exceptia acumulatorului. Ma tine o zi