Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144795 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #90 : 29.Iun.2010, 12:49:39 p.m. »
Update si la mine...Acum am o jucarie noua. Se cheama HTC Touch 3G si sunt multumit de el pana acum!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #91 : 29.Iun.2010, 06:50:47 p.m. »
Sa ai noroc de el si sa-ti de-a vesti numai bune  :)

Offline >pexic<

« Răspuns #92 : 29.Iun.2010, 07:51:50 p.m. »
... si ... s-a lasat cu dureri fortarea asta  :-/ :-/ :-/

dap, a trebuit sa-mi ciopartesc cartela sim :(
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #93 : 30.Iun.2010, 09:25:39 a.m. »
Pretentios tare Haifonu' asta nou, a?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline burb

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #94 : 30.Iun.2010, 01:41:36 p.m. »
si eu am o jucarie noua .. HTC tattoo  :)

dar mai am si nokia in caz ca se duce touch screenul :P

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #95 : 23.Iul.2010, 02:17:44 p.m. »
Cum să-ţi găseşti smartphone-ul pierdut sau furat
Autor: Bogdan Biszok
Publicat: 6 Iulie 2010

Telefoanele inteligente pierdute sau furate pot fi recuperate dacă acestea au instalat un antivirus sau o aplicaţie anti-furt.
Telefonul mobil este un accesoriu care se găseşte în buzunarul sau în geanta oricui în prezent. Dacă ar fi să ne luăm după compania de cercetare The Mobile World, 73% din populaţia de pe glob deţine cel putin un telefon mobil. Celularul este mai important pentru unii chiar decât portofelul.  Pentru aceştia pierderea sau furtul telefonului este un lucru inacceptabil.
Şansele de a recupera un telefon furat sau pierdut erau minime până nu demult. Astăzi, două companii de securitate au în portofoliul lor produse capabile să localizeze telefoanele pierdute sau furate.
O soluţie este furnizată gratuit de cei de la F-Secure. Aplicaţia Anti-Theft Mobile, care este compatibilă cu Windows Mobile, Android şi Symbian, permite utilizatorului blocarea telefonul de la distanţa şi localizarea acestuia prin GPS. De asemenea, dacă telefonul a fost furat primul lucru pe care îl face un hoţ este să schimbe cartela SIM. F-Secure Anti-Theft îţi trimite automat noul număr de telefon al hoţului imediat ce a schimbat cartela.
Softul este gratuit şi poate fi descărcat de aici

Kaspersky Mobile Security, de la 29,95 dolari
Şi cei de la Kaspersky oferă o soluţie asemănătoare, însă contra cost. Kaspersky Mobile Security îţi blochează telefonul de la distanţă, în cazul în care acesta este pierdut sau furat. Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un SMS predefinit către telefonul tău şi dispozitivul va fi blocat, fără ca cineva să poată accesa conţinutul acestuia. Poţi alege să-ţi ştergi de la distanţă datele.
Poţi de asemenea seta un mesaj prestabilit care va fi afişat pe ecran, în cazul în care telefonul este blocat, pentru a oferi persoanei care îţi găseşte telefonul posibilitatea de a ţi-l returna.
În plus,  poţi localiza telefonul folosind GPS Find. Dacă trimiţi un SMS cu parola corespunzătoare către telefonul furat/pierdut vei primi un link către Google Maps, care îţi va arăta locul exact în care se află dispozitivul.  Preţul pentru Kaspersky Mobile Security este de 29,95 dolari.
sursa: http://www.capital.ro/articol/capital-136779.html
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #96 : 23.Iul.2010, 03:50:02 p.m. »
Am descarcat aplicatia pe un Nokia E63 si functioneaza. Functia de blocare de la distanta merge, cea de stergere a fisierelor n-am probat-o dar cred ca functioneaza iar pentru functia de localizare am primit urmatorul mesaj :Device has been locked. Location information is not available iar aparatul n-a fost blocat asa cum apare. Deci poate fi folosita doar functia de blocare si o sa verific daca si cea de receptionare a mesajului de schimbare a cartelei pe numar special introdus la configurare. Chiar si asa programul ruleaza in back-up si nu-ti trebui cine stie ce cunostinte sa vizualizezi pe telefonul furat ce programe merg in back-up si sa opresti acest program, caz in care nu ti se cere nici o parola pentru a opri aplicati. Asa..... ca buna si nu prea
« Ultima Modificare: 23.Iul.2010, 03:57:28 p.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #97 : 23.Iul.2010, 04:16:34 p.m. »
Ei am o nelamurire.Daca nu ai gps la telefon,cum il localizeaza?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #98 : 23.Iul.2010, 05:25:59 p.m. »
Daca nu ai gps il poate localiza doar aproximativ in functie de celula pe care se localizeaza.
Ce bine ar fi daca ar accepta si operatorii sa nu mai primeasca in retea telefoane furate...
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #99 : 12.Aug.2010, 03:02:38 a.m. »
Cine se pricepe cat de cat la telefoane poate sa imi dea un PM va rog? :( am ceva probleme si nu stiu la cine sa apelez si am zis sa nu umplu topicul :D
Suzuki SX4 1.5 GS :)