Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144786 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #880 : 14.Dec.2021, 10:07:05 a.m. »
Am mai tras de vechiul Redmi 4X resuscitat din toaleta, cu baterie inlocuita (care se incarca full ca o Dacia Spring, in 8 ore), pana cand, intr-o seara de noiembrie după Black Friday, am trecut prin Altex in cautarea unui chopper (maruntitor, nu motocicleta) cadou pentru soacra-mea. La standul de telefoane, ce sa vezi: oferta la Realme 8 cu 8 GB RAM + 128 GB stocare, adica reducere efectiva de vreo 350 de lei. Stiam brandul, modelul si pretul real pentru ca tocmai ce-si cumparase cineva un Poco X3 Pro si avusese in vedere si Realme, stiam ca are senzor de amprenta pe ecran, nu pe butonul de Power si ca, in rest, are specificatii cu mult peste ce imi trebuie si ca imi va fi suficient pentru inca alti minim 4 ani. Sper sa fie asa, pentru ca l-am cumparat si chiar sunt fff. multumit de el. Intre timp, dupa un update, am cei 8GB de RAM extensibili cu pana la 5 GB in functie de memoria de stocare disponibila.

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #881 : 14.Dec.2021, 10:17:17 a.m. »
Sa-l uzezi sanatos si sa-ti aduca doar vesti bune! :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ...

Offline toma

« Răspuns #882 : 14.Dec.2021, 10:28:02 a.m. »
[...]
 Intre timp, dupa un update, am cei 8GB de RAM extensibili cu pana la 5 GB in functie de memoria de stocare disponibila.

Partea asta n-am inteles-o dar daca e ce suspectez eu, atunci sa te feresti de asta ca dracu de tamaie. E ca Windowsul cand face swap pe disk vai si amar.

Sa-l stapanesti sanatos si sa te serveasca bine cat vrei tu!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: ...

Offline ...

« Răspuns #883 : 14.Dec.2021, 10:34:15 a.m. »
Cam ca Windows e, probabil. Doar ca intuiesc ca RAM-ul initial nu va fi insuficient niciodata, la ce aplicatii rulez (nu am jocuri), spre deosebire de PC. Dar e bun sa te lauzi ca ai memorie de elefant.

Offline enicky

« Răspuns #884 : 14.Dec.2021, 09:58:38 p.m. »
   Sa-l porti sanatos ! :good:

Bine ca ai mai scris p-aici, pt. ca daca mai stateam putin pe "Despre orice" sau "Discutii off topic" riscam sa intru in depresie. S-a uitat de masini, de pasiune, dar asta inseamna ca Suzuki este fiabil.
 Multa lume suparata.... :-O
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #885 : 15.Dec.2021, 10:00:07 a.m. »
Merci!

Exact. Despre masina nu prea am ce scrie, ca imbunatatiri nu-i aduc, de piese de schimb doar cand e cazul, cum e cu stergatoarele, sau cand se apropie revizia. In rest, benzina de 95, CC si waze. Si cate-un Secret Santa...

Offline Acidutzu2000

« Răspuns #886 : 23.Feb.2022, 12:17:38 p.m. »
Eu:  Huawei P30 Lite - aprox 10 luni de la achizitie (anterior am avut Huawei P9 Lite)
Sotia:  Huawei P Smart Pro - aprox 6 luni de la achizitie
Copilul:   Huawei P10 Lite - aprox  2 ani si jumatate (a fost initial al sotiei)

Copilul: A trecut la Realme C25Y, un telefon foarte OK pentru un copil (poate putin cam mare si din pacate fara husa in cutie);
Eu: Am trecut la  Realme GT 5G, cu telefon super fain cu un procesor al naibii de bun dar si flamand.
Sotia: A ramas momentan pe Huawei P Smart Pro .... sa vedem cat o mai duce.
  • Suzuki Vitara Passion 2WD - Albastru Turquoise

Offline maxwell

« Răspuns #887 : 23.Feb.2022, 07:40:18 p.m. »
După un Xiaomi Redmi Note 2 Pro, din 2016, a urmat Poco F3 cu 8/256 Giga, Snapdragon 870 în mai 2021. Un telefon foarte bun pentru prețul plătit.
Seamănă cu trecerea de la Dacie la Suzuki Ignis Gl+!
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #888 : 22.Apr.2022, 11:34:08 p.m. »
După un Poco F2 Pro, am trecut la un Oneplus Nord 2(12Gb/256Gb)

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Offline enicky

« Răspuns #889 : 23.Apr.2022, 09:34:26 p.m. »
După un Poco F2 Pro, am trecut la un Oneplus Nord 2(12Gb/256Gb)
   Ooo, asta e laptop, nu telefon! Sa-l folosesti sanatos! Asa se-noiste omul de Paste! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip