Autor Subiect: Ce marca de telefon folositi?  (Citit de 144790 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Fujitsu

Re: Ce marca de telefon folositi?
« Răspuns #860 : 03.Oct.2020, 08:24:09 p.m. »
Suzuki m-a determinat sa fac trecerea de la android (Motorola G6) la iPhone, motivul fiind ca Apple CarPlay functioneaza fara probleme, spre deosebire de AndroidAuto care necesita tot felul de artificii...
Deci, in prezent iPhone XR. Tot raul spre bine  :)
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #861 : 03.Oct.2020, 08:40:09 p.m. »
Eu folosesc un iPhone 8 dar cică ar merge și un iPhone SE, dar astăzi am reușit sa ii dau de cap la Android Auto pt Mi Note 10
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

« Răspuns #862 : 03.Oct.2020, 10:58:24 p.m. »
Eu folosesc o marca de care multi nici nu au habar ca fabrica telefoane: Asus.
Si sincer....bate la fund marci consacrate care viseaza la baterii peste 4000mAh.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #863 : 03.Oct.2020, 11:07:41 p.m. »
Eu folosesc o marca de care multi nici nu au habar ca fabrica telefoane: Asus.
Si sincer....bate la fund marci consacrate care viseaza la baterii peste 4000mAh.
Am avut doua notebook,pe care nicio firma nu le-a batut la autonomie.
Sincer , telefon, nu.Mai corect inca nu. :)

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #864 : 03.Oct.2020, 11:14:51 p.m. »
ASUS la telefoane este ca Teletch la televizoare
Nici la Laptopuri nu a excelat sau la orice din domeniul tech
Am ales Mi Note 10 pt camera, în rest toate telefoanele sunt telefoane
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

« Răspuns #865 : 04.Oct.2020, 12:13:33 a.m. »
Nu te supara, dar nu pot sa ma abtin (stii si tu cum vulpea zice sa sunt acri strugurii?)
Daca tu compari Asus Zenfone 6 cu Teletech, atunci Iphone 8 cu ce-l putem compara?
Cu televizoarele Diamant? Ca la ce specificatii jenante are....în jumate de ora poti sa-i numeri pixelii de pe ecran (rezolutie 750x1334) :-?
PS: Xiaomi Note 10 e racheta pe lânga Iphone, are fiica-mea.
PS2: Eu tind sa cred ca ai avut tu ceva experienta nefasta cu vreun produs Asus în garantie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabi males

« Răspuns #866 : 04.Oct.2020, 10:49:32 a.m. »
După mulți ani în care am folosit Huawei (foarte mulțumit de ele), cum spune un coleg mai sus, din cauza Suzuki am trecut la un IPhone 11. Se conectează aproape instant la unitate și toate aplicațiile se mișcă perfect.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline teutzue

« Răspuns #867 : 04.Oct.2020, 11:21:38 a.m. »
In prezent folosesc un iphone 11.

Intrucat nu sunt fan inrait al vreo unei marci, in decursul timpului am mai avut pe mana:
Motorola L6, Samsung D900, Huawei (ceva caramida care prindea si semnal TV), HTC Pharos cu windows phone, iPhone 3g, iPhone 4s, iPhone 5, Sony Z1, HTC One S, Samsung Galaxy S8+.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline dthem

« Răspuns #868 : 04.Oct.2020, 12:27:42 p.m. »
iPhone 11 și eu. Parțial e vina Suzuki, parțial e faptul ca ma bazez pe el pentru business și nu-mi permit scăpări.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline ...

« Răspuns #869 : 13.Nov.2020, 12:32:23 p.m. »
Sa mai radem nitel: de mine. Ieri mi-am scapat telefonul in closet pe jumatate, dupa ce am rezolvat o trebusoara urgenta. L-am sters cu servetele antibacteriene, l-am demontat, l-am uscat in punga de orez.

Acum l-am resuscitat, dar a ramas aprins continuu, chiar si cand e telefonul oprit, LED-ul de notificari rosu, foarte slab vizibil pe timp de zi, in rest pare ca functioneaza bine. In timpul demontarii in vederea uscarii s-a gaurit putin folia acumulatorului cand l-am dezlipit si a iesit un fum inecacios. Bine ca n-a explodat si ca acum doar fumul ala se mai simte prin orificii, nu si alt miros "defectuos". Parca totusi bateria se epuizeaza mai rapid. Sa rad si eu, sau sa plang? Sa ma apuc de cautat alt telefon, preventiv?
Un scurt update: am verificat din nou acumulatorul, indicatorul de apa de la conector este alb, deci acumulatorul nu a fost afectat. Telefonul functioneaza practic la fel ca inainte. Led-ul rosu de care vorbeam este vizibil doar noaptea, pe intuneric deplin, dar destul de slab. Bateria nu se incinge, e in parametri, cred ca doar mi s-a parut initial ca se goleste mai rapid. Mai astept, nu ma hazardez sa cumpar altul, nici alt acumulator, in ciuda sfaturilor voastre bine-intentionate. Daca pica, pica. Cand pica, vom vedea.