Pâna acum vreo lună, am avut un Samsung S3 neo, de prin 2014, cred. Pentru ce făceam eu, era încă bun. Era acceptabil ca dimensiuni, aveam baterie de rezervă, făcea fotografii rezonabile (avea stabilizator optic), nu î-mi trebuia mai mult. În luna Aprilie, am stat de 2 ori în izolare la domiciliu, soţia având colege de serviciu,diagnosticate cu Covid-19. Cu această ocazie, am constatat că, marea majoritate a site-urilor nu le mai deschidea ,returnînd un mesaj gen "eroare de conexiune ssl".Acest lucru şi faptul că, atunci cand rămânea cu foarte puţină baterie, o lua rasna şi nu mai voia să încarce, coroborat cu faptul că în pandemie poţi oricând să fii pus în situaţii delicate, am decis că e timpul pentru un nou telefon.
Ce î-mi plăcea mie, era peste 2000 ron, iar mie mi se pare obscen să dau 2000 pe un telefon. Am cochetat cu ideea de sh (S 10PLUS şi P 30PRO cu aproximativ încă un an garanţie şi până în 2000 Ron), dar nu am reuşit aşa că am cumpărat un Samsung A51, la 1100 Ron de care pot spune că sunt mulţumit.Mi se pare mult prea mare, dar ăsta e trendul. Bateria ţine cam 2-3 zile, dar nici eu nu-l forţez.