Intre timp am facut praf Samsung-ul
. Mi-a cazut din buzunarul unei jachete. O singura cazatura, relativ lejera si a fost dauna totala. Ecranul pare cumva spart in interior desi afara e intact, bucati din el inca afiseaza diverse bazaconii cand si cand, in mod aleator, touch mort. Butoanele fizice merg absolut aleator si fara noima, dar mai mult nu. Butoanele capacitive blocate pe ON. Conectat la PC, apuc sa ma uit la datele stocate, insa pana sa incep sa le copii, deja imi da erori si imediat nu mai e recunoscut de Windows; zice "hardware malfunction... etc". In plus, nu mai recunoaste SIM-ul.
De garantie nu poate fi vorba, pentru ca a sarit o tincusa din el, deci se vede ca e dat pe jos. Plus ca e luat de pe eBay din China. L-am dus la niste repratori de telefoane; au zis ca e ecranul, desi cred ca e mai mult de-atat. Cei mai ieftini mi-au cerut 200AUD, deci ... la gunoi cu el.
Partea proasta e ca in curand plec spre Ro; si aveam mare nevoie de un tel dual-SIM. Asa ca am comandat in disperare de cauza
, un
Xiaomi RedMi 3, la 180AUD, care sper sa vina pana plec si apoi sa ma tina macar pana ma intorc din Romania
, daca nu pana apare mult zvonitul Surface phone.